Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Suomen-asiakaspalvelun työntekijät Manpower

Om tjänsten

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.

Vi söker dig med bättre finskakunskaper än vårt Google Translate-försök. Du har så pass goda språkkunskaper att du obehindrat kan författa texter och svara på frågor. Utöver det är du en serivceperson ut i fingerspetsarna.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten som finsk kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta i den nordiska kundtjänsten, på ett modeföretag i Borås, och arbeta via e-post/web. Arbetstiderna är enligt schema dag, kväll och helg förlagt mellan 07.00-00.00. Tjänstgöringsgraden är cirka 75%. Är du rätt person kan det bli aktuellt med en anställning hos kunden i ett senare skede.

Vem är du?
Det är ett språkkrav att du kan finska och svenska, flytande i både tal och skrift. Ytterligare ett krav är att du måste ha erfarenhet inom kundtjänst. Du har goda datakunskaper framför allt i Officepaketet. Personen vi eftersöker är positiv, noggrann och stresstålig. Bakgrund med eller intresse för kläder/textil/mode är meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens, ditt behov och dina önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Passar du in på den personen vi söker? Tveka inte att söka på länken nedan så fort som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Christine Johanson via e-post christine.johanson@manpower.se

Vi finns också på Facebook http://bit.ly/KDY6go

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=872491
Sista ansökningsdag:
2013-03-27


Senaste inkomna jobb