Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Support till Beijer Bygg

Om tjänsten

Har du erfarenhet från telefonsupport och vill lära dig mer inom IT? Då kan detta vara en tjänst för dig!


Om kunden:
Hero söker nu för Beijer Byggmaterials räkning en IT-support för ett föräldravikariat under 10 månader. Beijer Byggmaterial tog sin början år 1866 då ett bolag vid namn Firmaq G Beijer grundades men tillhör i dag koncernen Wolseley som är den ledande leverantören av byggnadsmaterial och byggtjänster i Europa och Nordamerika. I Sverige finns Beijer på över 70 orter och är en av Sveriges största rikstäckande bygghandelskedjor. I flera decennium har Beijer levererat kvalitet när det rör sig om allt från rådgivning, logistik och bemötande mot sina kundgrupper som består av stora och små byggföretag samt privatpersoner.


Om tjänsten:
Nu söker vi en IT-support till Servicedesk på huvudkontoret i Sollentuna där det i dag arbetar 5 personer i teamet samt en servicedesk-chef. I din roll som IT-support så kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att via telefon besvara supportfrågor från intern personal på Beijer bygg i hela Sverige, detta via 1st och 2nd line support i teamet. Det kan innebära att du genom att bland annat återställa lösenord eller felanmäla problem får hjälpa användare som har problem med t.ex. telefonen eller inloggning i systemen.


Möjligheter:
Detta är en möjlighet för dig som i dag har ett intresse för datorer och nu vill lära dig mer inom området. Du kommer in i ett trevligt team med god gemenskap som ställer upp för varandra där du får möjligheten att ställa frågor.


Krav:
Du ska som lägst ha en gymnasieexamen samt något års erfarenhet från en roll där du haft någon typ av telefonsupport, gärna tidigare erfarenhet från arbete i ärendehanteringssystem. Du hanterar Outlook samt Office på god nivå och behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift. För att passa in i rollen så är du service-inriktad samt trivs i en sådan roll. Då det ibland är högt tempo på inkommande samtal så ska du ha en hög stresstålighet utan att tappa noggrannheten i ditt arbetssätt. Du bör även ha ett intresse för IT och vill lära och utvecklas inom området.


Tillträde, omfattning och anställning:
Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att du anställs av Hero och arbetar ute hos vår kund. Tjänsten föreligger under kontorstider, heltid, och är ett föräldravikariat med start omgående och beräknas pågå i 10 månader.


Hur söker du?
Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen ”ansök” längst ner i annonsen registrerar ditt cv och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.

Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Hanna Larsson på rekrytering@hero.se.Vi ser fram emot att läsa din ansökan!


Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Hero AB

Ansökan

Webbplats:
http://www.hero.se/soker-du-jobb/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=553
Sista ansökningsdag:
2015-12-09


Senaste inkomna jobb