Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Supportmedarbetare sökes

Om tjänsten

Supportmedarbetare
Just nu söker vi en sälj- och supportinriktad person med it-intresse till en av våra kunder inom flygbranschen. Du kommer inledningsvis vara anställd som konsult på Proffice men på sikt finns goda möjligheter att bli överrekryterad.

I rollen som Product Specialist kommer du vara spindeln i nätet mellan säljare, kunder och utvecklare. Du kommer ingå i en supportgrupp bestående av tre medarbetare vars uppgift är att svara på inkommande mail, samtal och webbfrågor från kunder och samarbetspartners, relaterat till det egenutvecklade bokningssystemet/mjukvaran. Du kommer även arbeta med att analysera statistik och föreslå åtgärder för att utveckla och förbättra systemet tillsammans med dina kollegor för att skapa bästa möjliga användarnytta, samt identifiera merförsäljningsmöjligheter, lägga in nya kunder i systemet, hålla i användarutbildningar och skriva manualer.

Du kan i denna roll se fram emot en varierad arbetsdag med administration och dokumentation i CRM-system såväl som arbete med komplex problemlösning och mycket kundkontakt!

Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emelie Petersson, emelie.petersson@proffice.se [ mailto:emelie.petersson@proffice.se ]

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du som söker har en högskoleexamen, samt minst två års erfarenhet från en kundserviceroll. Vidare är det viktigt att du har teknisk kompetens och ett stort it-intresse – du bör kunna förklara komplexa tekniska funktioner på ett enkelt sätt. Flytande engelska i tal och skrift är också ett krav.

Dina personliga egenskaper blir viktiga i denna rekrytering. Vi söker en människokännare som har lätt att bygga relationer, anpassa sig och kommunicera med olika människor – och som inte tycker det är jobbigt att prata inför en grupp. Vidare är du självgående och tar egna initiativ i arbetet samtidigt som du är duktig på att samarbeta. Du är noggrann och detaljfokuserad

Exempel vid krav på personlig lämplighet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Avsluta med:
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Proffice är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag med över 10 000 anställda på omkring 80 kontor i Norden. Som konsult hos Proffice är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver detta får du dessutom en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig möjlighet att forma din karriär så som du vill. Som konsult hos oss får du alltså en mängd karriärmöjligheter, du möter olika företagskulturer och får erfarenhet från många branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200817750
Webbplats:
https://www.proffice.com/JobPageRedirect.ashx?Reference=200817750&Jobsite=AMS&Brand=ProfficeSE
Sista ansökningsdag:
2015-12-06


Senaste inkomna jobb