Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Teknikintresserad koordinator för konsultuppdrag i Malmö

Om tjänsten

Vi söker omgående en koordinator med teknikintresse för ett konsultuppdrag i Malmö, start omgående och pågår tom mars 2016.

Beskrivning av tjänsten

Som koordinator kommer du att fungera som administratör/koordinator för utrullningsprojekt och löpande uppdrag. Du tar emot och initierar beställningar från kund. Planering av installationer och planering av resurser ingår i din roll. Du arbetar med att ta fram och följa upp faktureringsunderlag. Därtill hanterar du avrapportering
och säkerställer leverans i enlighet med överenskomna avtalsvillkor.

Vem är du?

För att lyckas som koordinator är du en fena på administration, har ett noggrant arbetssätt och kan koordinera flera saker samtidigt. Därtill gillar du att ta ansvar, arbeta självgående och behåller ditt ordningsamma sätt även i stressfulla situationer. Du har ett tekniskt intresse för IT och datorer samt talar och skriver du svenska. Du är tillgänglig att börja omgående.

Uppdraget ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund.

Om TNG
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser – dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och unika erbjudande och vi har växt snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.

För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har en kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Konsultuppdrag heltid.
Lön:
Lön enligt ö.k

Arbetsplats

Arbetsplats:
TNG Group AB
Hemsida:
http://www.tng.se/

Ansökan

Webbplats:
https://www.tng.se/lediga-jobb?jid=C298451A-55A0-4C34-B743-3DBFBF144872&src=AMS
Sista ansökningsdag:
2015-12-19
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb