Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Tekniska studenter sökes till CDON.COM i Malmö!

Om tjänsten

Tekniska studenter sökes till CDON.COM i Malmö!

Är du studerande på universitet eller högskola på minst 50%? Har du ett stort tekniskt intresse och ett positivt bemötade? Då har vi tjänsten för dig!
CDON.COM är Nordens största varuhus på internet. Med ett brett produktsortiment bestående av bland annat hemelektronik, media, sport & fritid, kläder & skor, böcker och leksaker samt cirka 100 miljoner besök per år har CDON.COM blivit ett av de mest kända varumärkena inom internethandel.

CDON.COM är en del av e-handelskoncernen CDON Group tillsammans med de välkända varumärkena Lekmer.com, Nelly.com, NLYman.com, Members.com, Gymgrossisten.com, Bodystore.com, Milebreaker.com och Tretti.com. Tillsammans betjänar butikerna fler än 2,5 miljoner kunder årligen och under 2013 genererade gruppen 4,5 miljarder i intäkter.

Inom CDON Group har man en stark passion och engagemang för det man gör och fokuserar alltid på resultat. För att trivas hos CDON.COM tror vi att du är en person som gillar högt tempo och strävar efter att både utveckla dig själv och ditt arbete.

I denna tjänst kommer du att arbeta på CDON.COM´s eftermarknadsavdelning och exempelvis ha hand om reklamationer.

Arbetstiderna är vardagar ca 8-17 och du skall finnas tillgänglig för att arbeta minst två dagar i veckan men även under jul- och nyårshelgen. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till CDON.COM´s kontor i Malmö. Tjänsten kommer tillsättas med start omgående.

Din profil
Vi söker nu dig som vill ha ett extrajobb i en intressant bransch under studietiden. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande, men ännu viktigare är att du har viljan och förmågan att göra ett bra jobb. Till denna tjänst är det viktigt att du har ett tekniskt intresse, har bred kunskap om hemelektronik och digitala produkter samt är van att lösa tekniska problem. God dator- och internetvana är ett krav. Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift, ha ett gott ordningssinne och fungera i ett högt arbetstempo med höga krav på att bemöta kunderna såväl korrekt som snabbt. En fullgjord gymnasieutbildning är ett krav. Du ska ha minst 1,5 år kvar på dina studier och du som söker ska vilja ha ett långsiktigt extraarbete. Tjänsten kommer tillsättas i november. Är detta något som passar dig? Sök då tjänsten redan idag via vår hemsida www.studentconsulting.se. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Studerande
6 mån eller längre
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
StudentConsulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/se/jobs/malmo/tekniska-studenter-sokes-till-cdoncom-i-malmo-/27882/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job27882
Sista ansökningsdag:
2015-12-16


Senaste inkomna jobb