Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Teknisksupport till Ownit

Om tjänsten

Jobbeskrivning

Vi söker nu en ambitiös medarbetare till deras avdelning för teknisk support. Tjänsten som teknisk handläggare innebär att du tar emot frågor via telefon och mail från företagets kunder och på bästa sätt hjälper dem till rätt lösning. Det är meriterande med erfarenhet av tidigare arbete inom kundservice, kundtjänst eller teknisk support. Det är även meriterande om du har stort intresse inom teknik och IT eller har gillar att spela datorspel.

Vår kund är Ownit som har lång erfarenhet från telekommunikation och bredbandsbranschen. De erbjuder fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag en kostnadseffektiv helhetslösning avseende bredband, TV och telefoni och LAN-installation.


Personliga egenskaper

För att passa för tjänsten som teknisk support är du en positiv och serviceinriktad person som alltid sätter kunden i fokus. Du har en god teknisk grund att stå på som gör det lätt för dig att tillgodogöra dig nya tekniska kunskaper. Du talar med ett leende på läpparna och har ett gott bemötande i alla situationer. Har du erfarenhet ifrån kundtjänst eller teknisk support sedan tidigare är detta meriterande men det är en junior tjänst och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Låter denna tjänst som något för dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Startdatum är omgående och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat!Sökord: kundsupport, callcenter, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisksupport, kundtjänstarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötandeUniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
21469
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=21469
Sista ansökningsdag:
2015-12-02
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb