Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Tele2 söker medarbetare till Business Customer Service

Om tjänsten

Tele2 är en internationell mobiloperatör med utmanaranda i vårt DNA.

Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna

Enterprise Solutions & Sales
Enterprise Solutions & Sales bearbetar den svenska företagsmarknaden med försäljning av telekomtjänster.

Business Customer Service, inom ESS, hanterar kundservice för våra företagskunder och drivs helt i egen regi. Detta innebär att ansvaret ligger i att hantera den administrativa kundservicen för våra ramavtalskunder där våra ramavtalskunders kontaktpersoner kontaktar oss, medan slutanvändare och mindre företagskunder kontaktar vår stora företagssupport. 

Det här är jobbet...

Du kommer att arbeta i ett personligt kontaktteam där ni tar ansvar för kundens helhetssupport och bemöter kunden på ett professionellt sätt. Kontakten kommer att vara med Tele2:s största företagskunder och deras telefoni- och IT-ansvariga.

Arbetet är mycket komplext och bedrivs i många olika stödsystem varför helhetssyn, detaljkunskap och ansvarskänsla är viktiga egenskaper.

Kontakten med kund kommer att ske både via telefon och mejl.

Det här är vad du har…

- Erfarenhet av serviceyrke med kundkontakt
- Gymnasie- eller högskoleutbildning
- Flytande engelska och svenska i såväl tal som skrift

Vi ser gärna att du har:

- Bakgrund inom telekom.
- Erfarenhet av att jobba med telefonväxlar.

För att lyckas i rollen behöver du ha en hög social kompetens, vara driven och gilla många kontaktytor. Vidare måste du ta eget ansvar, kunna fatta beslut och kunna skapa resultat i ett högt tempo.

Du behöver även vara energisk, driven och älska utmaningar i en föränderlig miljö. Ta initiativ, vara kreativ och nytänkande, men framför allt vara kundfokuserad och lösningsorienterad.

Det är en självklarhet att du förstår och lever efter Tele2:s värderingar – öppenhet, kostnadsmedvetenhet, flexibilitet, agera, kvalitet och utmana.

Det här är vad Tele2 kan ge dig…

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad. … stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram. … Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på www.tele2.se/karriar och läs mer.

Tjänsten är placerad i Kista.

Välkommen med din ansökan senast den 4 december 2015.X

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%. Tillträde: 25/1
tillsvidareanställning
Lön:
månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Tele2 Sweden, Business Sales & Delivery

Ansökan

Referens:
2015/441
Webbplats:
https://tele2.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:81479/where:1/
Sista ansökningsdag:
2015-12-04


Senaste inkomna jobb