Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Intresserad av mänskliga rättigheter? Värva åt Amnesty!

Om tjänsten

Amnesty International bildades 1961 på initiativ av den brittiske advokaten Peter Benenson och är idag en världsomspännande organisation som arbetar för mänskliga rättigheter. Organisationen står fri från alla regeringar, politiska ideologier, ekonomiska intressen och religioner. Amnesty International har över 3 miljoner medlemmar och bidragsgivare i mer än 150 länder. Huvudkontor är det internationella sekretariatet i London. Vi arbetar med att lyfta fram de mänskliga rättigheterna, synliggöra kränkningar och ställa krav på makthavare.

Den svenska sektionen av Amnesty International bildades 1964 av bland andra advokaten Hans Göran Franck och författaren Per Wästberg och har idag cirka 96 000 medlemmar och bidragsgivare. Amnesty arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald. Arbetsplatsen passar alla medarbetare och i vårt arbete vill vi ta tillvara människors olikheter såsom kön, etnisk-/kulturell bakgrund, sexuell identitet, funktionsnedsättning, ålder, utbildning och arbetslivserfarenhet.

 

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig...
Chansen att bli en del av Amnestys arbete och göra en insats för mänskliga rättigheter genom att jobba som medlemsrekryterare!

Dina arbetsuppgifter blir att aktivt värva nya medlemmar och givare till Amnesty på gator och torg runt om i Stockholm. Med din hjälp kan vi därmed bli fler som kämpar för de mänskliga rättigheterna.

Som medlemsvärvare får du en direkt inblick i arbetet på Amnestys svenska huvudkontor, och kontinuerlig fortbildning i Amnestys arbete och i mänskliga rättigheter, i retorik och värvningsteknik.
Medlemsrekryterare jobbar alltid tillsammans i grupper om tre-fem personer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har...
Ett brinnande intresse för mänskliga rättigheter eller dig som är intresserad av att lära dig mer. 

Utbildning inom mänskliga rättigheter och erfarenhet av att ha arbetat som gatuvärvare eller med uppsökande försäljning är meriterande.

Viktigt är att du har en ihärdig och social personlighet och en stark vilja att lyckas. 

För att kunna jobba som medlemsrekryterare måste du kunna uttrycka dig väl i tal på svenska och du måste vara minst 18 år.

Om jobbet

Lönen är en fast timlön på 114,5:- exklusive semesterersättning. Totalt blir detta en timlön på 130:- inkl. semesterersättning.


Efter två månader ökar den totala timlönen till 135:- inkl. semesterersättning

Gatuvärvare jobbar dagtid måndag-fredag, 10:30 - 17:30. Utöver detta tillkommer 2 utbildningstimmar/ vecka. Om man avancerar till Gruppledare så jobbar man 9:00 - 17:30. 
Önskat tillträde så snart som möjligt. 
Du anställs för tvåmånadersperioder med möjlighet till förlängning efter övereenskommelse.

För frågor om arbetet; kontakta Tobias Klevbom på telefon 08-729 02 58 eller maila till tobias.klevbom@amnesty.se 
Fackligt ombud för Unionen är Caroline Selander (08-729 02 32), och för SACO Madelaine Seidlitz (08-729 02 46).

Låter detta intressant? Berätta varför just du skulle passa att arbeta som medlemsrekryterare hos Amnesty. Vi tar inte emot ansökningar via epost. Skicka din ansökan tillsammans med personligt brev och CV via nedanstående formulär

Medlemsvärvare, intresseorg./TelefonkommunikatörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Amnesty International
Hemsida:
http://www.amnesty.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.staffrec.se/viewad.php?source=AMS&id=30800
Sista ansökningsdag:
2013-04-19


Senaste inkomna jobb