Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Teamleaders till Door 2 Door i Göteborg

Om tjänsten

UNICEF Sverige söker teamleaders till Door 2 Door i Göteborg,
UNICEF är FN:s barnfond och en av världens ledande barnrättsorganisationer. Ett av UNICEF Sveriges uppdrag är att samla in pengar till organisationens internationella utvecklingsarbete eftersom våra insatser för barnen är helt beroende av frivilliga bidrag. Som privatperson kan man stödja UNICEFs arbete genom att vara Världsföräldrar. Som Världsförälder ger man ett månadsbelopp via autogiro. Konceptet bygger på att man som Världsförälder stödjer arbetet för ALLA barn, de som har störst behov får hjälp först. Vi tycker att det blir mest rättvist så.

Inför hösten söker vi efter engagerade teamleaders som ska vara med och bygga upp vår verksamhet i Göteborgsområdet. Arbetet går ut på att ansvara för en grupp anställda som arbetar med att rekrytera nya Världsföräldrar och informera om UNICEFs arbete. Som teamleader är man bortsett från ansvaret även med i rekryteringsarbetet. Arbetet sker utomhus, i bostadsområden, runt om i Göteborgsområdet.

Som anställd av UNICEF Sverige får du utbildning och kontinuerligt stöd från projektledare. Vi har bra villkor och vill att du ska känna dig trygg och har tillit till din arbetsplats. Här får du möjlighet att vara ett av organisationens ansikten utåt och vara med i det fantastiska arbetet för världens alla barn.

Om dig
Du är resultatinriktad, social och tycker om att kommunicera. Du är artig och trevlig och har lätt att ta kontakt med nya människor. Du ska kunna jobba självständigt och samtidigt fungera bra i team. Du är driven och vill göra en stor insats i kampen för alla barns rättigheter.
Som teamleader vill vi att du har en ansvarskänsla och vågar ta plats.
För att arbeta med Door 2 Door måste du vara över 18 år och kunna uttrycka dig obehindrat på svenska. Tidigare erfarenhet av Door 2 Door eller som teamleader är ett plus men inget krav. Vi vill även att du delar UNICEFs värderingar.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig det perfekta extrajobbet i en organisation som verkligen gör skillnad. Dina arbetsuppgifter består i att leda och ansvara och leda över en arbetsgrupp som på gator och torg rekryterar nya Världsföräldrar. Du kommer att få utbildning om UNICEFs arbete och löpande coachning och support.


Lön och arbetstider
Arbetet sker kvällstid, måndag-fredag. Vi vill att du ska kunna arbeta minst 2 pass i veckan.
Vi har en fast timlön på 140kr/h exkl. semesterersättning, och arbetar inte med provision.Ansökan med ett brev och cv skickas till jobb@unicef.se
Har du några frågor kring tjänsten, kontakta André Wedin, andre.wedin@unicef.se


Om UNICEF
UNICEF finns på plats i över 190 länder. Uppgiften är att skapa varaktiga förändringar, inte bara för några barn i en by eller i ett land, utan för alla barn i hela världen. Därför arbetar UNICEF förebyggande och långsiktigt ? ända upp på regeringsnivå. Det handlar om att förverkliga barnkonventionen och se till att alla barn får rent vatten, hälsovård, vaccin, skola, hjälp i katastrofer och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering. De barn som har störst behov får hjälp först ? oavsett nationalitet, religion eller landets politiska ledning. UNICEF är helt beroende av frivilliga bidrag från privatpersoner, företag och regeringar. I Sverige arbetar UNICEF med att samla in pengar och med opinionsbildning för barns rättigheter.

Medlemsvärvare, intresseorg./TelefonkommunikatörVillkor

Arbetsplats

Arbetsplats:
UNICEF Sverige
Hemsida:
http://www.unicef.se

Ansökan

E-postadress:
andre.wedin@uncief.se


Senaste inkomna jobb