Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Chef för konsultenheten

Om tjänsten

Studsvik vänder sig till den internationella kärnkraftsindustrin med kvalificerade tjänster inom avfallshantering, avveckling, teknik- och underhållstjänster samt driftoptimering. Företaget har 60 års erfarenhet av kärnteknik och tjänster i radiologisk miljö. Studsvik är en ledande leverantör på en marknad i stark tillväxt. Verksamheten bedrivs i segmenten Sverige, Storbritannien, Tyskland, USA och Global Services. Studsvik har 1 200 anställda, en omsättning på 1,1 miljard SEK och företagets aktier är noterade på NASDAQ OMX Stockholm.
Studsvik Nuclear AB:s verksamhet bedrivs till största delen vid anläggningar och kontor i Studsvik, 28 km från Nyköping. Kontor finns även i Stockholm, Västerås och Göteborg. Företaget hade år 2012 ca 290 anställda och omsatte 410 miljoner kronor. Studsvik Nuclear AB har nu behov av att rekrytera en Enhetschef, med huvudsaklig placering i Studsvik

Konsultenheten Avfall, Avveckling och Miljö arbetar med kvalificerade utredningar åt den kärntekniska industrin och har idag tolv anställda konsulter. Som Enhetschef blir ditt uppdrag att aktivt leda och resursplanera enhetens arbete, med eget personal- och budgetansvar. Ett centralt område är att driva och genomföra försäljningsinsatser, själv och tillsammans med konsulterna. Du kommer också att följa upp de pågående konsultprojekten och ha det övergripande ansvaret för enhetens kundleveranser. Enhetschefen kommer att rapportera direkt till avdelningschefen och tillsammans kommer ni att arbeta långsiktigt med strategisk planering och verksamhetsutveckling.
Vi ser helst att du är utbildad civilingenjör eller motsvarande, med goda förutsättningar att snabbt sätta dig in i enhetens teknikområden. Du har dokumenterat goda ledaregenskaper, gärna med tidigare erfarenhet av personalansvar. Du har också tidigare erfarenhet av försäljning, helst under minst 2 år och med stort inslag av att leda egna säljmöten. Då vi är en internationell koncern så måste du tala och skriva perfekt svenska samt mycket god engelska.
Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du som söker har en positiv inställning och tar dig an utmaningar med glädje. Vi söker dig som är ärlig, har integritet och tycker om att leda andra människor samt bidra med din kompetens till medarbetare och kunder. Söker du efter en utmanande möjlighet i en tillväxtorienterad och kundfokuserad organisation så kan detta vara något för dig!
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett företag som tillhandahåller produkter av högsta kvalitet och som alltid strävar efter att ge fenomenal kundservice. Vi är ett internationellt bolag med hela världen som arbetsfält och hos oss har man möjlighet att avancera utifrån sina resultat. Kulturen präglas av en platt organisation med frihet under ansvar och olika karriärvägar. Studsvik har intressanta anläggningar och är världsledande inom miljövänlig teknik för avfallshantering. Konsultverksamheten är expansiv och ambitiös i en bransch under tillväxt, och vi planerar att fortsätta växa med god lönsamhet.Låter det intressant? Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via http://www.mercuriurval.se/www.mercuriurval.se (Ref.nr: SE-06625) snarast, dock senast 30/4. Eventuella frågor besvaras av Claes Svensson, 08-50645009 på Mercuri Urval.
Sökord: Teknisk försäljning, Ledarskap, Enhetschef, Kärnkraftsindustri, Civilingenjör, Miljö,


Ansökan sker endast via nedanstående länk!

InnesäljareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltidsanställd
Lön:
Enligt Överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Studsvik
Hemsida:
http://www.mercuriurval.com/shortcut_SE

Ansökan

Referens:
SE-06625
Webbplats:
http://www.careerbuilder.se/SE/JobSeeker/Jobs/JobDetails.aspx?job_did=J3H46264F4PQSXT9QZG&siteid=int_seamsmercuri


Senaste inkomna jobb