Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Eniro söker mediasäljare till Uddevalla

Om tjänsten

Brinner du för försäljning och är en tävlingsmänniska som gillar att arbeta mot tydliga mål?

Vi söker nu mediasäljare till ett av våra framgångsrika team i Uddevalla.

Som mediasäljare nykund arbetar du med nykundsförsäljning för Eniros produkter. Du säljer via telefon. Som säljare är du ansvarig för att du levererar enligt budget och uppsatta mål. Du är ansvarig för att bidra till att ditt team fungerar framgångsrikt och att ni tillsammans når era teammål och teamkontrakt.

Detta är en chans för dig som vill prova på säljyrket i Sveriges största säljkår. Eniro är välkända för sin säljutbildning, Eniro Business School. Alla nyanställda får en gedigen säljutbildning som du går parallellt med ditt arbete. Eniro erbjuder också bra utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Arbetsplatsen präglas av drivna, hungriga och positiva medarbetare, bra arbetsförhållanden, goda möjligheter till att tjäna pengar och högt i tak. Vi erbjuder ett mycket stimulerande och utmanande arbete.

Vem söker vi?

Ingen speciell utbildning behövs, Eniro tillhandahåller utbildning för de som blir rekryterade för tjänsten. Dock är det mycket meriterande om man har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med försäljning, gärna med telefonen som arbetsredskap och gärna i en roll med högt tempo och budgetkrav. Korrekt språkbruk och god svenska är en förutsättning. Datorvana krävs.

Vad erbjuder vi dig?

Du erbjuds en god fast lön och provision baserad på ditt individuella och teamets resultat.

Tycker du det här låter intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Bifoga CV samt ett personligt brev där du beskriver dina kvalifikationer utifrån rollen. Urval och intervjuer sker löpande och annonsen kan eventuellt tas bort innan sista ansökningsdag. I denna rekrytering samarbetar vi med Proffice, ansök via www.proffice.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Maria Callaghan 0733- 434 575.

Uppdragsgivare: Eniro

Ort: Uddevalla

Omfattning: Heltid

InnesäljareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200421793
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200421793&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2013-04-30


Senaste inkomna jobb