Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Innesäljare med utåtriktig personlighet sökes till en omväxlande tjänst

Om tjänsten

Motiveras du av att få vara en ”central mittfältare” tillsammans med prestigelösa arbetskollegor?

Är du nyfiken och säljorienterad? Trivs du bäst i en varierad roll där du hjälper både kunder och dina kollegor till bättre affärer? Då kommer du att trivas hos oss!

I rollen som innesäljare kommer du att vara spindeln i nätet för vår säljorganisation, våra kunder och leverantörer. Du kommer att hantera kundernas behov och förfrågningar med fokus att skapa kundnöjdhet och merförsäljning.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara ett viktigt stöd till våra utesäljare i deras arbete. Det innebär bland annat offerthantering, ordermottagning och övrig säljrelaterad administration. Telefonen är tillsammans med datorn dina främsta arbetsverktyg då du dagligen tar emot samtal från kunder med förfrågningar om priser och leveranser. Du ansvarar för att kunden är nöjd från första kontakt till levererad produkt samt att relationen ständigt utvecklas. För att vara framgångsrik hos oss på Sensor brinner du för att ge yppersta service, lösa problem och göra affärer.

Din profil

Du gillar att jobba strukturerat i en bra arbetsmiljö. Som person är du flexibel, proaktiv och triggas av att hitta lösningar som hjälper kunden och dina kollegor. Du gillar att kommunicera och vill göra det lilla extra för dina kunder. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Talar och skriver du finska är det meriterande men inget krav. Vi tror att du har minst 3-5 års erfarenhet av en liknande roll. Självklart tycker du att branschen är spännande och rolig.

Då tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt sker urval löpande.

För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas vidare inom företaget.

Du söker tjänsten via www.salesonly.se

Vi samarbetar med SalesOnly i denna rekrytering. Har ni frågor gällande tjänsterna är ni välkomna att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christopher Thorstrand på 076- 525 90 16.

Välkommen med din ansökan!

Sensor Control Nordic AB är en oberoende leverantör av komponenter och system inom området industriautomation. Vår vision är att bli Nordens ledande oberoende leverantör av
komponenter och system till maskinbyggare. Vårt arbetsfält är hela Norden med bas från Stockholm i Sverige. Idag består vårt sortiment av fyra produktområden
• Styrsystem • Datorer • Komponenter • Säkerhet Läs mer på: www.scn.se

InnesäljareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Ej specificerat
,
Ej specificerat
,
Ej specificerat

Arbetsplats

Arbetsplats:
SalesOnly Sverige AB
Hemsida:
http://www.salesonly.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.salesonly.se/soker-du-jobb/aktuella-uppdrag/?rmpage=job&rmjob=614%26pp%3D8


Senaste inkomna jobb