Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Innesäljare sökes

Om tjänsten

Poolia Sälj & Marknad

Presentation
Är du van vid försäljning över telefon och har en förmåga att skapa goda relationer? Då kanske det här är uppdraget för dig!

För kunds räkning söker vi en innesäljare till ett konsultuppdrag som beräknas pågå under ett par månader. Kunden är ett litet, kreativt företag som tillverkar och distribuerar nyttoprodukter i samarbete med välkända varumärken.

Låter det som ett företag du vill arbeta på? Sök då redan idag!

Arbetsuppgifter
I din roll som innesäljare kommer du att arbeta med försäljning via telefon av produkter och nyheter. Företaget arbetar med specialanpassade produkter mot företag och butiker och du förväntas presentera olika lösningar på ett säljande sätt mot både befintliga och nya kunder.

Utbildning/erfarenhet
För rollen som innesäljare söker vi dig som tidigare har arbetat som innesäljare och har erfarenhet av försäljning via telefon. Har du tidigare erfarenhet av butiksförsäljning eller grossistförsäljning är det meriterande.

Då ditt arbete kommer att bygga på att skapa relationer med både nya och befintliga kunder förväntar vi oss att du har en god kommunikativ förmåga. För att passa i rollen som innesäljare bör du även vara en driven person som trivs med att arbeta självständigt mot uppsatta mål. För vår kund är det även viktigt att du är en social person som kan bidra med en god stämning på kontoret.

Förmåner
Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram.

Därtill har du din konsultchef som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär?

Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Företagsbeskrivning
Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare.

Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se.

Sluttext
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

InnesäljareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Poolia Sälj & Marknad
Hemsida:
http://www.poolia.se

Ansökan

Referens:
34604
Webbplats:
https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=34604
Sista ansökningsdag:
2013-04-07


Senaste inkomna jobb