Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektansvarig Säljare till European Media Partner

Om tjänsten

Vi söker nu dig som vill göra karriär inom mediebranschen!European Media Partner producerar och distribuerar annonsfinansierade tematidningar i den ledande dagspressen. Vår målsättning är att konstant leverera innovativa lösningar som sprider våra annonsörers budskap. Vi distribuerar relevant information av högsta kvalitet som med genomtänkta och aktuella ämnen i fokus skapar och erbjuder rätt mediaexponering åt våra kunder. Vårt företag präglas av en stark säljkultur, möjligheter och entreprenöriell anda. Vår vision är att bli en av de ledande aktörerna på den europeiska marknaden.European Media Partner växer och söker nu projektansvariga säljare med placering i Malmö.

Arbetsuppgifter:

I rollen som projektansvarig säljare driver du varje projekt, det vill säga tidning, från idé till färdig produkt. Du har ett självständigt ansvar för annonsförsäljningen och du gör allt i säljprocessen, från prospektering och avancerad konceptförsäljning, till avslut och projektledning. Förutom att finansiera tidningen så har du ansvar för att bygga upp det redaktionella innehållet, hitta relevanta intervjupersoner, ha kontakt med våra frilansande journalister samt grafiker och säkerställa att alla bilder, annonser och texter är mottagna i god tid före tryck. Telefonen blir ditt viktigaste verktyg och försäljningen sker mot företag över hela Sverige.Vem är du?

Förutom affärssinne krävs det att du:

- är driven och strukturerad.

- har en stark entreprenörsanda och kreativitet att lösa alla de utmaningar som ett projekt innebär.

- är stresstålig, självgående och målinriktad. Du siktar mot toppen!

- gärna jobbar hårt och delar med dig av dina idéer – samarbete är en förutsättning för att lyckas hos oss.

- är fokuserad, har en vinnarskalle samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös.

- har en positiv energi

- har tidigare erfarenhet av försäljning.Vi erbjuder dig:

- Ett varierande jobb- Du är säljare, publicist och projektledare samtidigt. Varje år leder du flera tidningsprojekt där du ansvarar för allt från finansiering till innehåll och slutlig produkt.

- En bra affärsskola - Hos oss får du lära dig att göra affärer, genom en god säljutbildning och coachning. Du förväntas driva varje projekt som ditt eget bolag.

- Möjligheten att påverka din egen lön - Du har en fast grundlön på 20 000 och ett bonussystem utan tak. Detta innebär goda möjligheter att tjäna mycket pengar.

- Utveckling och karriär - Möjligheterna att utvecklas på European Media Partner är stora och det är bara du som sätter ribban för hur långt du vill nå. Vi växer snabbt och det kommer även finnas karriärmöjligheter internationellt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde till tjänsten är den 2 april eller enligt överenskommelse. Arbetsplats är European Media Partners kontor på Stortorget i Malmö.Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar European Media Partner med Joblink. Sök tjänsten nedan, bifoga vänligen CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten så snart som möjligt.

InnesäljareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Joblink Norden AB

Ansökan

Webbplats:
http://joblink.se/sok-tjansten/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=80
Sista ansökningsdag:
2013-03-31


Senaste inkomna jobb