Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Junior Key Account Manager till ledande bolag inom sin bransch

Om tjänsten


Bolaget är den ledande aktören inom sin bransch och har sitt huvudkontor i Europa. Företaget har producerande enheter både i Europa och Asien och har ca 1000 medarbetare världen över. De har premiumprodukter inom sitt segment och arbetar mot både dagligvaruhandeln och byggfackhandeln m.m. och finns representerade på ex ICA, COOP, Jula, Jysk. K-Rauta m.m. Företaget växer vilket gör att de behöver förstärka med ytterligre en junior KAM för Sverige.

 

Arbetsbeskrivning:

Vi söker en försäljningsinriktad och drivande KAM som har en bra erfarenhet av att ha arbetat med FMCG produkter mot dagligvaruhandeln och/eller byggfackhandeln. Du kommer att vara placerad i Göteborg med ett ansvar att bearbeta nuvarande och potentiella kedjekunder på svensk marknad. Att kunna sälja in och implementera koncept blir en viktig del av din vardag. Du rapporterar till den nordiska försäljningschefen.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

• Förädla dialog och skapa lönsam tillväxt på befintliga kedjekunder
• Etablera företaget, och skapa lönsam tillväxt på utvalda potentiella kedjekunder
• Säkerställa kedjekunders lokala verksamhet
• Vara en viktig intern resurs för utveckling av vår marknadsposition
 

Kvalifikationer:

För att lyckas som Junior KAM hos vår kund har du en stark egen drivkraft, och är en utpräglad tävlingsmänniska som brinner för att uppnå goda resultat. Du har en högskoleutbildning, alternativt någon annan eftergymnasial utbildning inom marknad och försäljning, typ IHM eller motsvarande. Du är strukturerad både som person och i arbetet samt har en affärsmässig och kundorienterat förhållningssätt i allt du gör. Du har ca 2-5 års erfarenhet som KAM, eller av komplex försäljning där du har medverkat vid centrala avtal för större kedjor inom dagligvaruhandeln, hemelektronik eller byggfackhandel. Du har erfarenhet av FMCG och kan påvisa goda säljresultat. Du är analytisk och har goda datorkunskaper, framförallt i Excel och Powerpoint, och har bra kunskaper i presentationsteknik och retorik. Du har goda språkkunskaper i engelska.

 

Ansökan: 
Vi samarbetar med PS Partner i denna rekrytering, ansök påwww.pspartner.se För ytterligare information vänligen kontakta Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail johan.sjoberg@pspartner.se

 

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Key account managerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
PSPartner
Hemsida:
http://www.pspartner.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.pspartner.se/Pages/lediga-tjanster.aspx?aguid=719D7D8476C948C78BEAC373E569C253
Sista ansökningsdag:
2013-05-19


Senaste inkomna jobb