Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Key Account Manager

Om tjänsten

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!


Vill du vara med att skapa en helt ny roll på ett av Sveriges mest framgångsrika bemanningsföretag? Sedan starten 2006 har vi på SW haft en extrem positiv tillväxt, vi har startat 3 nya kontor i Sverige och har byggt upp en stabil grund av återkommande kunder – våra nyckelkunder.

Tjänsten
Behovet av att utveckla dessa samarbeten, fortsätta ge service som är såväl personlig som professionell och att erbjuda våra storköpande kunder mervärden har blivit centralt i vår utveckling som företag. Därför startar vi nu arbetet med att skapa en Key Account avdelning och söker därför en kvalificerad Key Account Manager.

Vill du vara med att bygga upp denna funktion? Du kommer att få möjlighet att vara med och forma en ny roll med stort ansvar där dina tidigare erfarenheter värderas högt. Utmaningen för dig blir att stärka relationerna med våra största kunder, utföra uppföljningar samt kundbesök med syfte att öka försäljningen hos nya och befintliga kontaktpersoner samt arbeta med event för våra kunder. Till din hjälp har du till att börja med en innesäljsavdelning som till viss del hjälper dig med bokning av kundbesök men du arbetar självständigt med ansvar för att själv driva ditt arbete framåt i samarbete med dina kollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat med tjänsteförsäljning i ett par år och är redo att ta nästa steg. Akademisk bakgrund är ett plus och det är meriterande om du har arbetat som säljare på ett konsult eller bemanningsföretag. Vi söker medarbetare som precis som vi, har nära till skratt, brinner för att ge bra service och triggas av att arbeta mot uppsatta mål. Du är en driven säljare med goda resultat bakom dig och har du har förmågan att skapa förtroende, tänka startegiskt och har viljan att arbeta långsiktigt med kundrelationer.

Övrigt
Ovanstående tjänst är en tillsvidareanställning på SW. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Eklund, Försäljningschef, 08-407 55 54.

Key account managerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
SW
Hemsida:
http://www.sw.se

Ansökan

Webbplats:
https://student.easycruit.com/vacancy/application/948649/28546?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-04-19


Senaste inkomna jobb