Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Skräddarsytt projekt för toppsäljare

Om tjänsten

NetJobs är ledande i norra Europa inom nischade jobbsajter med 35 nischade jobbsajter och 5 generella jobbsajter i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Våra nischade jobbsajter fungerar som marknadsplatser på Internet där arbetsgivare hittar och rekryterar framtida medarbetare, och där arbetstagare hittar attraktiva jobb och information om sin framtida karriär.

NetJobs vision är att vara #1 i världen inom nischade jobbsajter.

NetJobs strategi är uppbyggd på Rätt Människor, Rätt System, att erbjuda användarvänliga och effektiva jobbsajter och agera med speed management.

Profil
Vi letar efter två Hard-Working-Winners som vill jobba i ett tillväxtföretag med högt tempo, höga krav och snabba beslut. Rätt person är en hungrig och entreprenöriell Doer med starka meriter inom försäljning och med en målsättning att i framtiden bli VD.
Rätt person är beredd att gå den extra milen och göra det som krävs för att lyckas. Starka resultat inom elitidrott, försäljning och ledarskap är mycket meriterande.

Arbetsuppgifter
Vi har nyligen genomfört en större omorganisation med anledning av att efterfrågan på våra tjänster växer mest i branschen och har nu skapat en unik roll för att attrahera toppsäljare som snabbt vill nå toppresultat. Vi söker därför två personer som vill vara med i detta spännande projekt som innebär 100 % fokus på att bearbeta och utveckla befintliga och tidigare kunder till företaget.

Du kommer från dag ett bli ansvarig för en stor mängd kunder och har till uppgift att bearbeta dessa genom att hitta smarta och effektiva lösningar som gynnar kunden på lång sikt.

Övrigt
Som stöd i arbetet kommer du att ha tillgång till våra genomarbetade och beprövade säljmallar och kampanjmaterial. Du får dessutom genomgå vår diplomerade säljutbildning i två delar som består av en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas i denna roll.

Ansökan
Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com
Märk din ansökan med: Projekt - Toppsäljare
Sista ansökningsdag är 31 mars 2013.
Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 20.

MediasäljareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
NetJobs Group AB
Hemsida:
http://www.netjobs.com

Ansökan

E-postadress:
work@netjobs.com
Sista ansökningsdag:
2013-03-31


Senaste inkomna jobb