Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundorienterad säljkoordinator till LG

Om tjänsten

Academic Work söker för LG Electronics Nordic AB:s räkning en säljkoordinator. LG Electronics Nordic AB är en av världens största leverantörer och innovatörer inom hemelektronik, vitvaror och mobil kommunikation med över 93 000 anställda i mer än 120 bolag världen över. Den globala omsättningen uppgick 2010 till 48,2 miljarder USD. LG Electronics är en av världens största tillverkare av platt-tv, audio- och videoprodukter, mobiltelefoner, air-conditioners, tvättmaskiner och kylskåp. Sedan oktober 1999 återfinns LG Electronics även i Norden, där företaget är indelat i fem affärsområden; Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, IT Solutions samt Air Conditioning & Energy Solutions. Den nordiska omsättningen uppgick 2010 till drygt 2,7 miljarder SEK. För mer information besök www.lg.com.

Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos LG Electronics Nordic AB.

Arbetsuppgifter: Som Säljkoordinator kommer du att arbeta med ett brett spektrum av säljaktiviteter och administration. I nära samarbete med andra affärsenheter kommer du att fungera som stöd åt försäljningsledningen med fokus på B2B-lösningar/ Mobile Communications. Ditt arbete kommer du rapportera till försäljningschef och säljkoordinatorer. Tjänsten är förlagd på kontoret i Stockholm.

Du kommer till exempel att:
- Sköta administration kring säljcykel och stötta budgetprocessen
- Rapportera kundspecifika försäljningssiffror
- Ha regelbunden kontakt med säljare via telefon och mail
- Uppdatera och distribuera prissättningsmallar och utveckla prisjämförelser


VI SÖKER DIG SOM

Har en universitetsexamen med ekonomisk inriktning. Du är flytande i engelska och har minst två års arbetslivserfarenhet från ett internationellt företag. Vi ser även att du är en dokumenterad utmärkt användare av Excel och andra Officesystem.

Som person är du en positiv och social lagspelare som trivs med att skapa kontakter. Då rollen innebär mycket eget ansvar ser vi att du är trygg i dig själv och har förmåga att planera ditt eget arbete. Vidare är du flexibel och har lätt för att omfamna nya idéer och företagskulturer.

START: Omgående
UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: 6 månader
UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider
PLATS: Stockholm
KONTAKT: Denise Funfar, denise.funfar@academicwork.se
URVAL: Sker löpande

Genom att ansöka till tjänsten via mail godkänner du registrering av dina personuppgifter i vårt affärssystem. Mer information om lagring av dina personuppgifter hittar du här.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SäljledareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work Sweden AB-Stockholm-N
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14923458
E-postadress:
denise.funfar@academicwork.se
Sista ansökningsdag:
2013-05-23


Senaste inkomna jobb