Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Category Sales Manager till långt uppdrag

Om tjänsten

Poolia Sälj&Marknad

Presentation
Nu söker vi en Category Sales Manager till en av våra kunder. Tjänsten som är på konsultbasis och heltid beräknas starta omgående och pågå till juni 2014. Din placering blir på vår kunds kontor beläget i Solna.

Vi ser fram emot din ansökan.

Arbetsuppgifter
Under uppdraget kommer du att ansvara för utveckling och genomförande av aktivitetsplaner, kategorisering av produkter och produktportföljer samt optimera intäkter, vinst och nyföretagande inom områdena marknadsanalys, prissättning och rapportering.

Du kommer att fungera som säljstöd till en grupp och hantera de eventuella problem som uppstår och delta i viktiga förhandlingar med nyckelkunder.

Utbildning/erfarenhet
Vi ser att du som söker har en för rollen adekvat utbildning och flerårig kunskap om marknadsföring, säljstöd och försäljning. Vidare har du har även arbetat med projektledning. Du är en van användare av Office-paketet.

För att lyckas och trivas i rollen som Category Sales Manager tror vi att du är driven, självgående och engagerad. Vidare är du målinriktad, tycker om att arbeta med många kontaktytor och har stor social närvaro. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Erfarenhet från försäljning av kontorsmaskiner såsom skrivare m m är meriterande.


Förmåner
Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Därtill har du din konsultchef som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär?

Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Företagsbeskrivning
Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare.

Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se.

Sluttext
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

UtesäljareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Poolia Sälj&Marknad
Hemsida:
http://www.poolia.se

Ansökan

Referens:
34640
Webbplats:
https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=34640
Sista ansökningsdag:
2013-03-31


Senaste inkomna jobb