Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Fältsäljare Retail Innovation

Om tjänsten

Retail Innovation AB är ett utvecklingsbolag med inriktning på säkra lösningar för kontant- och transaktionshantering inom butiks- och bankbranschen. Vår huvudprodukt ärCleanCash®, en familj av kontrollenheter som ska kunna användas som en del av ett certifierat kassaregister enligtkassalagen_(2007:592).  Läs mer påwww.retailinnovation.se

Vi söker nu till vårt nya affärsområde inom restaurang/lunchmåltid en driven och energisk

Säljare, till distrikt Stockholm

Rätt person kommer att vara den som är med och lanserar och utvecklar ett unikt koncept inom restaurangbranschen som underlättar lunchkupongshanteringen för både restauratör och gäst.

Din målgrupp är restaurangchefer, krögare och personer som driver och ansvarar för lunchrestaurangers lunchkortshantering.

Du kommer själv att ansvara för lönsamheten på ditt distrikt och för att lyckas måste du vara en person som kan arbeta drivet, kreativt och självständigt. Du bör vara van i rollen som säljare och vara en god ambassadör och affärsmässig. Social kompetens och vara en god lyssnare är egenskaper vi värdesätter då vår målgrupp är dynamisk och våra tjänster ständigt utvecklas. Har du erfarenhet från branschen är detta givetvis meriterande.

Körkort och goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Vi erbjuder ett mycket varierande och spännande arbete där du kommer att få möjlighet att påverka din roll i företaget. Vi är sex personer som arbetar på Retalil Innavation och vi sitter i trevliga lokaler i Rotebro norr om staden.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930. Ansöker gör du snarast via www.rubino.se alt på mail harry@rubino.se.

UtesäljareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Lön:
Enligt ök

Arbetsplats

Arbetsplats:
Retail Innovation
Hemsida:
http://www.retailinnovation.se

Ansökan

Webbplats:
https://Rubino.easycruit.com/vacancy/application/947341/93957?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-04-18


Senaste inkomna jobb