Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Hoya Lens Sweden söker en driven resande säljare.

Om tjänsten

Hoya Lens Sweden marknadsför och säljer glasögonglas till optiker. Verksamheten har sin bas i Malmö och här arbetar ca 40 personer med att förse kunderna med glas, behandlingar och service som uppfyller högt ställda krav, från såväl konsumenter som våra kunder inom optikbranschen. Företaget ingår i den globala koncernen Hoya Corporation som har en världsledande ställning inom optik.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en säljare / kundkonsulent för rekrytering till Hoya Lens Sweden. Du får gärna va i början av din säljkarriär. Dina arbetsuppgifter kommer b la att vara - Planera och genomföra kundbesök över hela Sverige, nykunds bearbetning, Analysera och följa upp utvecklingen inom den egna kundbasen. Du kommer även att driva och utveckla försäljningen framåt, jobba med kundaktiviteter, ensam såväl som i samarbete med regionens övriga säljare. Då det är hela landet du jobbar med kommer det att innebära mycket resor och övernattningar. Detta är en projektanställning med möjlighet till fortsatt anställning. Du behöver inte vara bosatt i Skåne.

Vem är du?
Vi söker dig som vill vara vårt ansikte utåt och arbeta med företagets försäljning. Du måste kunna arbeta självständigt, stort engagemang och sporras av utmaningar. Du har erfarenhet av att arbeta mot konkreta mål, är utåtriktad och har god förhandlingsvana samt en hög social kompetens. Du har även en aktiv livsstil och gillar att resa.

Kontaktperson
Om ovanstående profil stämmer överens med din egen vill vi gärna att du ansöker med ett registrerat CV via länken nedan. Då urvalet sker löpande ber vi dig vänligen ansöka så fort som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elisabet Haraldsdottir på tel 040-660 63 02. Vi ser fram emot din ansökan

UtesäljareVillkor

Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=874676
Sista ansökningsdag:
2013-05-17


Senaste inkomna jobb