Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Media & Säljkommunikatör

Om tjänsten

Vi är inne i ett expansivt steg och söker en riktig säljtalang till Vännäs. Försäljningsarbete är något väldigt personligt därför ser vi din energi och utvecklingsvilja som något av det viktigaste. Akademisk utbildning och tidigare säljerfarenheter är meriterande men ej något krav. Då vi erbjuder en tuff utbildning är din personliga vilja och talang som är avgörande.

Som anställd får du en gedigen säljutbildning som varvas med praktik och teori. Vi utbildar dig i presentations metoder som genererar affärer. För den som är noggrann och utför detta arbete med rätt attityd och mental inställning finns mycket goda utvecklingsmöjligheter!

Du kommer aktivt medverka till att förstärka affärskommunikationen i Vännäs kommun, där du omgående kommer att bearbetar den lokala marknaden. I samband med utbildning förekommer arbetsresor och övernattning 3-4 dagar i månaden.

Arbetsuppgifter:

Här växer det absolut ingen mossa!

I rollen som media & säljkommunikatör, ansvara du för att dagligen bygga relationer och driva försäljningsarbete mot order och uppföljning. Vi arbetar med konceptförsäljning och projektledning, här kommer du att representera marknadsledande systemlösningar för mobilanpassning av desktopmedia, dvs hemsidor och webb. Men även vår växande villatidning bygg & interiör som definitivt hjälper företag att stärka sin position och öka sin lokala försäljningsvolym.

Kvalifikationer och erfarenheter:

- Driven och strukturerad.
- Talar och skriver obehindrat Svenska.
- Har en hög servicevilja och kreativitet att lösa utmaningar.
- Personlig stark motor och målinriktad, du siktar mot toppen!
- En akademisk utbildning eller motsvarande och säljerfarenhet är ett plus men inget krav då du självklart erbjuds en grundutbildning från start. Har du språkkunskaper utöver svenska, är det meriterande.

Personlighet:

Vi värderar dina personliga egenskaper mycket högt och har en personlig mognad, är utåtriktad och tycker om att etablera och vårda kundrelationer. Vi söker en resultatinriktad kvinna/man som vill utvecklas och ta ett stort ansvar för försäljningen och delaktigt ansvar för bolagets utveckling.

Erbjudande:

Du får kontinuerlig utbildning och coachning samt support.
Ett grymt provisionssystem som gynnar kvalitativt arbete och en enorm möjlighet att påverka din egen lön och framtid. Utvecklingsmöjligheterna inom företaget är i det närmaste obegränsade och det är bara Du som sätter ribban för hur långt du vill nå! Har du rätt vilja och driv erbjuder vi helt enkelt den perfekta affärsskolan för dig som vill nå toppen, vågar du ta chansen till förändring och lära dig tänka framgångsrikt.

UtesäljareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
PARADISE GROUP AB

Ansökan

Övrigt:
Ansökan endast via länken: lediga tjänster på hemsidan www.paradisegroup.se Välkommen till framtiden


Senaste inkomna jobb