Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Applerådgivare

Om tjänsten

I butiken i Jönköping jobbar ett gött gäng bestående av butikschef Oscar, fem säljare och två tekniker. Vi arbetar för att ha Sveriges mest nöjda kunder. Det är egentligen hela grejen. Varje dag tar vi emot hundratals kunder med frågor om Apples produkter. Din uppgift som rådgivare i vår butik i Borås är att ge våra kunder; konsument som företag, en riktigt bra upplevelse. Du blir en del av ett litet team och tillsammans arbetar ni för att uppnå mål kring kundnöjdhet och försäljning. I rollen som rådgivare ingår bland annat att:

- Bemöta kunder med lyhördhet, respekt och förståelse.
- Vara expert på att hitta ny lösningar på kunders problem med hjälp av våra produkter.
- Arbeta tillsammans som ett team med dina kollegor för att nå försäljningsmål.
- Vi vill att våra säljare ständigt utvecklas och är motiverade att hitta nya lösningar. Jobbar du regelbundet hos oss får du åka på utbildning hos Apple samt ta del av deras app-baserade utbildningsprogram.

Detta får du hos oss:

Utbildning hos Apple
Vi vill att våra säljare ständigt utvecklas och blir motiverade att hitta nya lösningar. Jobbar du regelbundet hos oss får du åka på utbildning hos Apple samt ta del av deras app-baserade utbildningsprogram.

Delaktighet
Hos oss har du alltid möjlighet att påverka, komma med förslag och idéer. Vi välkomnar kreativitet och engagemang.

En stark uppbackning
På Macforum har vi en platt företagskultur. Alla vi som jobbar här, från vår VD Martin, till HR, till chefer och arbetsledare, har som huvudfokus att skapa bästa möjliga förutsättningar för att du ska lyckas i ditt jobb.

- Du har tidigare säljerfarenhet, och förstår vikten av att ta reda på hela kundens behov och presentera en lösning utefter behovet.

- Får energi av att tänka annorlunda, vara kreativ och att överraska både dig själv och andra.

- Är systematisk och har lätt för att lära dig om system och produkter.

- Har ett intresse för teknik och erfarenhet av att använda Apples produkter.

- Kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Andra språk som kan underlätta kommunikationen med våra kunder är värdefulla.

- Har en stark vilja och drivkraft att hela tiden utvecklas för att skapa bästa möjliga resultat.Vi är drygt 120 anställda, män och kvinnor i alla åldrar som pratar många olika språk och kommer från vitt skilda bakgrunder. Macforum är ett företag med tydliga värderingar, där kundnöjdhet, personalnöjdhet och samhällsansvar är självklara kärnvärden, med lika stor vikt som att företaget ska vara lönsamt. Hos oss finns det alltid utrymme för att utvecklas, ta egna initiativ och påverka både sitt eget jobb och verksamheten.

Macforum är en Apple Premium Reseller (APR) och finns på sju platser runt om i Västsverige med auktoriserade service- och garantiverkstäder, företagssäljare, konsulter, backofficer och en webbbutik. Som företag är vi delaktiga i det lokala idrotts- och kulturlivet på de platser där vi finns. Macforum tar tydligt ställning mot diskriminering och utnyttjande av människor och natur. Vi är miljödiplomerade och anslutna till Fairtrade Sweden.

Kollektivavtal är en självklarhet.

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvarorVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Tjänsten tillsvidare är på 50 %. Arbetstiderna följer butikens öppettider och du kan komma att jobba främst på eftermiddagar och kvällar. Även heldagar och helgarbete kan förekomma, detta kan vi också diskutera tillsammans.

40%-60%
Lön:
Månadslön. Vi följer kollektivavtalet för tjänstemän IT-avtalet Almega och Unionen.

Arbetsplats

Arbetsplats:
MACFORUM AKTIEBOLAG
Hemsida:
http://jobb.macforum.se

Ansökan

Webbplats:
http://jobb.macforum.se/anchor/ovrigt/ovrigt/2944-appleradgivarejonkop
Sista ansökningsdag:
2018-10-26
Övrigt:
Vi tar bara emot ansökningar via vår hemsida. Följ länken för att skicka in din ansökan. Urvalet sker löpande så vänta inte med söka!


Senaste inkomna jobb