Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ett gäng studenter sökes till större inventering i Järfälla

Om tjänsten

Nu söker vi ett stort gäng studenter som vill inventera på ett välkänt byggvaruhus i Järfälla. Detta är en ypperlig möjlighet att dryga ut studentkassan och fylla på din CV med en bra referens! Det finns olika arbetspass att välja på så någon av tiderna passar säkert dig, välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning ett stort antal studenter till den 24e samt 25e november då deras butik i Järfälla ska inventeras. Vår kund är en butikskedja vars affärsidé bygger på att dess kunder ska hitta allt de söker under ett och samma tak. Företaget erbjuder ett brett sortiment inom bland annat bygg, färg och trädgård. Med din hjälp vill kunden se över sitt varuutbud och säkerställa att det beräknade produktantalet överensstämmer med det faktiska utbudet i deras butiker.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

ARBETSUPPGIFTER
Som inventerare kommer du tillsammans med ett flertal andra konsulter och butikens ordinarie personal att inventera varusortimentet i kundens butiker. Detta innebär mer konkret att du med hjälp av en smidig handdator kommer att gå igenom olika produktgrupper och räkna antalet varor. Tydliga instruktioner kommer att ges på plats så att inventeringen kan genomföras på bästa sätt. Detta uppdrag kommer att erbjuda dig en god inblick i hur denna del av lagerverksamheten fungerar på företaget. Inventeringen kan komma att ske i olika skift, vilket gör att det finns stor möjlighet att ett av skiften passar just dig.

VI SÖKER DIG SOM
Är student i dagsläget och skulle tycka det var roligt att inventera! Vidare tycker du om att arbeta fysiskt och vill ha ett kortare extrajobb. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter sedan tidigare är meriterande men inget krav.

Du är en noggrann och ordningsam person med god förmåga att räkna och hantera siffror eftersom det är av stor vikt att inventeringen blir korrekt utförd. Under investeringstillfällena kommer arbetsbelastningen vara relativt hög så det är viktigt att du är stresstålig, uthållig och håller ett högt arbetstempo. Som person bör du dessutom vara positiv och utåtriktad då du kommer att arbeta tillsammans med andra personer.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.


* Uppskattad omfattning: 23 till 25 november
* Uppskattad arbetstid: dag -och kvällspass. Skriv gärna i ansökan vilket pass du är mest intresserad av!
* Plats: Järfälla
* Kontakt: Lisette Lind
* Urval: Sker löpande


Vi är Home of the Young Professionals - ett bemanningsföretag med siktet inställt på att bli världens största arbetsgivare för högskolestudenter och unga akademiker. Vi vänder oss till dig som studerar eller är färdig med dina studier och har upp till fem års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvarorVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Varierande
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14962366
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/ett-gang-studenter-sokes-till-storre-inventering-i-jarfalla/14962366?apply=1
Sista ansökningsdag:
2015-12-23


Senaste inkomna jobb