Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

ICA Kvantum Lidingö söker säljledare frys

Om tjänsten

Säljledare frys är ansvarig för den dagliga driften, avdelningens budget och uppföljning, planering av avdelningens säljplatser och kampanjer samt kontakt med leverantörer. Vi jobbar i team med plock på alla avdelningar på golvet. I tjänsten ingår dag/kväll och varannan helg. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vi söker dig med butikserfarenhet gärna Ica samt Store Office, AOB. Vi satsar mycket på utbildningar och för rätt person finns goda möjligheter till utveckling inom företaget. Utöver detta ser vi naturligtvis att du älskar arbetet i butik och har förmågan att sprida glädje både bland kunder och medarbetare. Stämmer detta in på Dig? Då är du välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi är Sveriges mest hållbara matbutik 2018! Genom vårt arbete med vår vision ”Grönast på ön” utnämndes vi av White guide green till Sveriges mest hållbara matbutik 2018! Vårt mål med vår vision är att arbeta & sälja varor hållbart med fokus på Hälsa, Miljö & Ekologi. Förutom vårt stora miljöfokus är vi en matinspirerande butik som satsar på bra färskvaror och hög personlig service. Nöjda kunder är det viktigaste för oss och vi vill alltid ge bästa möjliga service och försöka överträffa våra trevliga kunders förväntningar. Vi vill att både kunder och personal ska längta till oss!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvarorVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Tjänsten är på 38 tim/v
Lön enligt kollektivavtal

80% eller mer

Arbetsplats

Arbetsplats:
ICA KVANTUM LIDINGÖ

Ansökan

Referens:
Säljledare frys
Webbplats:
https://www.ica.se/butiker/kvantum/lidingo/ica-kvantum-lidingo-13762/start/
E-postadress:
ansokningar.lidingo@kvantum.ica.se
Sista ansökningsdag:
2018-10-05
Övrigt:
Lön enligt kollektivavtal


Senaste inkomna jobb