Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

ICA Kvantum Lidingö söker säljledare konfektyr

Om tjänsten

Säljledare konfektyr är ansvarig för den dagliga driften, avdelningens budget och uppföljning, planering av avdelningens säljplatser och kampanjer samt kontakt med leverantörer. I tjänsten ingår även arbete på vår Hälsa & Skönhetsavdelning och arbete på kolonial varannan helg. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vi söker dig med butikserfarenhet gärna Ica samt Store Office, AOB. Vi satsar mycket på utbildningar och för rätt person finns goda möjligheter till utveckling inom företaget. Utöver detta ser vi naturligtvis att du älskar arbetet i butik och har förmågan att sprida glädje både bland kunder och medarbetare. Stämmer detta in på Dig? Då är du välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Nu har vi haft öppet i 6 år och vi tycker fortfarande att det är lika roligt med all positiv respons från våra kunder som bara blir fler och fler. Butiken har en mycket positiv utveckling.
Vår vision är att bli ”Grönast på ön” genom att arbeta & sälja varor hållbart med fokus på Hälsa, Miljö & Ekologi. Vi är en matinspirerande butik som satsar på bra färskvaror och hög personlig service. Nöjda kunder är det viktigaste för oss och vi vill alltid ge bästa möjliga service och försöka överträffa våra trevliga kunders förväntningar. Vårt mål är att kunden ska längta till oss!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvarorVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Lön enligt kollektivavtal

80% eller mer

Arbetsplats

Arbetsplats:
ICA KVANTUM LIDINGÖ

Ansökan

Referens:
Säljledare konfektyr
Webbplats:
https://www.ica.se/butiker/kvantum/lidingo/ica-kvantum-lidingo-13762/start/
E-postadress:
ansokningar.lidingo@kvantum.ica.se
Sista ansökningsdag:
2018-02-27
Övrigt:
Lön enligt kollektivavtal


Senaste inkomna jobb