Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Merchandiser/varuplockare till spännande uppdrag inom mejeri

Om tjänsten

Merchandiser/varuplockare till spännande uppdrag inom mejeri:

Vi söker nu erfarna merchandisers till att lansera en ny spännande produkt inom dagligvaruhandeln. Uppdraget startar vecka 37 och pågår till vecka 41 med eventuell förlängning. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer anställas av Storesupport under specifika veckor till att utföra uppdraget för en av våra leverantörskunder.

Kunden kommer att under denna period lansera nya spännande produkter i hela Sverige inom mejeri. Produkten är en stor satsning från vår kund och därför är vikten av rätt person på rätt plats extra viktigt i detta projekt.

Du kommer att jobba tätt ihop en säljare från kunden samt ha en rikstäckande säljcoach att vända dig till med frågor och tips.

För att du ska klara av detta uppdrag krävs det att du har tidigare erfarenhet av merchandise/varuplock och har du dessutom säljerfarenhet är det ett extra plus.

Som person är du mycket ansvarstagande och självgående då du kommer ansvara för ditt egna distrikt. Det krävs att du är oerhört serviceinriktad, social, orädd och har lätt att knyta kontakter.

Om intresse finns kan en fortsättning till hösten efter uppdragets slut kan bli aktuellt då vi inför hösten har en hel del spännande på ingång.

EGEN BIL OCH KÖRKORT ÄR ETT KRAV!

Passar ovanstående in på dig? Tveka inte att skicka in ditt CV och personliga brev redan idag! Ange i ansökan att du har körkort och bil.

Vi ber dig respektera våra krav på dig som söker! Om du är intresserad av att jobba för Storesupport men inte uppfyller ovanstående krav, vänligen gå in på vår hemsida www.storesupport.nu och håll utkik på kommande utannonserade tjänster.

Varmt välkommen att höra av dig till oss om du har ytterligare frågor eller funderingar kring annonsen.

Lycka till!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvarorVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid
Lön:
Lön enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Svenska Storesupport AB

Ansökan

Webbplats:
http://storesupport.se/soker-du-jobb/storesupport-rekryterar-over-hela-landet/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=352
Sista ansökningsdag:
2015-09-09


Senaste inkomna jobb