Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Säljare & säljare med a-ansvar - nya Coop Extra Sundby Park

Om tjänsten

I detaljhandelsdrivande KF-koncernen är Coop kärnverksamheten men inom företaget finns även en rad andra verksamheter och starka varumärken inom bland annat media, fastigheter och finans. Se även www.coop.se

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med i ett vinnande lag?

Då har vi utmaningen för dig - i höst öppnar vi en ny butik i anslutning till Nya Järvastaden i Sundbyberg.

Du kommer att arbeta med alla arbetsuppgifter som förekommer på en butik, såsom försäljning, varuplock, exponering och kassaarbete mm. Ditt arbete styrs av kundens förväntningar och önskemål.

Söker du en av tjänsterna som a-ansvarig, så är det du som ansvarar för bl a beställningar och säljplanering på en utav avdelningarna på butiken. Utöver ditt avdelningsansvar arbetar du med alla andra på butiken förekommande arbetsuppgifter.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med initiativförmåga och en stark positiv energi som smittar av sig, som ser kundens behov och med stolthet och glädje ger det bästa kundbemötandet. Du trivs med ett högt arbetstempo och situationer med ”många bollar i luften”. Dessutom vill vi att du är öppen för nya idéer och har lätt för att arbeta i team.

Viktigast är att du har rätt attityd och viljan att utvecklas, att du brinner för kundmötet och du älskar att sälja.

Att arbeta hos oss innebär stora utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Senast den dag då ansökningstiden löpt ut kommer du få ett servicetest skickat till din mejladress. Vänligen besvara testet enligt medföljande instruktioner.

All kommunikation i samband med rekryteringen sker via e-post.

Välkommen med din ansökan!
OBS! Vi tar endast emot digitala ansökningar via länken nedan, inga ansökningar via mejl registreras.

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvarorVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid / deltid. De flesta av tjänsterna är på deltid i olika omfattning
Schema. I arbetstiden ingår arbete på dag, kväll och helg.
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Coop

Ansökan

Referens:
A327519
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=98f64250-8d16-4134-b32c-3f9033afe664&TK=16b99326-6349-401f-b301-395b4833f002
Sista ansökningsdag:
2013-05-08
Övrigt:
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. För att underlätta rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Alla sökande kommer att få genomföra ett test som heter Service F. Vi kommer att skicka detta test till den e-postadress som du har uppgivit, senast i samband med att ansökningstiden går ut. Varmt välkommen med din ansökan!


Senaste inkomna jobb