Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Säljledare med stor matkunskap och kundfokus

Om tjänsten

Referens nr: 030700

Säljledare med stor matkunskap och kundfokus.

Vill du utvecklas för en karriär inom butik? Har du ett gediget matintresse och drivs av gott kundbemötande? Är du noggrann och vill ha ansvar?
Då är det här din chans!

Bemannica är ett auktoriserat bemanningsföretag som endast jobbar med ICA-butiker. Nu söker vi en inspirerad säljledare till ICA Maxibutik i Stockholm.

Vi söker en driven butiksmänniska som ska bidra till fortsatta framgångar och utveckling av butiken. Du kommer att arbeta som säljledare för färdigpackat kött. Du har en positiv inställning, har tidigare erfarenheter av kundbemötande och brinner för god service. Du ska vara nyfiken på mat och ha det som ett naturligt intresse i din vardag. Du tycker att det är inspirerande att kommunicera med kunder och ställer gärna upp med tips samt råd gällande mat. Tjänsten innefattar flera olika ansvarsområden, därför är det meriterande med viss ledarerfarenhet. I tjänsten ingår även ansvar för beställning samt daglig drift. Du bör därför ha tidigare kunskap samt stor vana gällande beställning och butiksekonomi.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är vardagar 6.00-16.00 samt var fjärde helg. Vi påbörjar rekryteringen omgående och träffar kandidater löpande.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Om du upplever att detta är en tjänst för dig och du brinner för kundservice, mat samt utveckling. Tveka då inte att skicka in din ansökan!
Glöm inte att ange referenser: 030700

Vi ser fram emot din ansökan!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvarorVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dagtid (6.00-16.00)
Helgpass.
Lön:
Timlön enligt Handels Kollektivavtal www.handels.se

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bemannica AB
Hemsida:
http://www.bemannica.se/karriar

Ansökan

Referens:
030700
Övrigt:
För ansökan, fyll i vårt formulär på följande adress! www.bemannica.se/karriar


Senaste inkomna jobb