Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

SRB söker butikspersonal till v. 43-44 i Strängnäs

Om tjänsten

Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt se till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även att få möjlighet att arbeta med varuplockning, ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB.

Som Merchandiser hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en lösningsorienterad och framåt person som har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är flexibel då arbetet kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Vi söker dig som vill arbeta med påfyllning av lösviktsgodis under Halloween-veckorna, vecka 43 och 44, i Strängnäs. För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna jobba på lördagarna under dessa veckor. Det kan även finnas möjlighet att fortsätta jobba extra hos oss både innan och efter denna period.

Du kommer att arbeta under ett högt tempo med att säkerställa kvaliteten vid konfektyravdelningen. Det är meriterande för tjänsten om du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Hos oss på SRB finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan anställningen leda till ett samarbete med fler timmar framöver.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbete

SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 400 fast anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 2000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida:

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvarorVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Upp till 20%
Lön:
Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
SRB Gruppen AB /Linköping
Hemsida:
http://www.srbgruppen.se

Ansökan

Webbplats:
https://fm.webforum.com/srbgruppen/form.asp?sid=391240415
Sista ansökningsdag:
2018-10-03
Övrigt:
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.


Senaste inkomna jobb