Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Student till extrajobb som butiksmedarbetare

Om tjänsten

Är du student och söker ett flexibelt extraarbete? Vi söker en student som kan arbeta extra i en familjeägd butik, främst under storhelger och under sommaren.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Sjöbloms VVS räkning en butiksmedarbetare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet.

Sjöbloms VVS är en VVS-butik med lokaler på Ersboda i Umeå. Butiken tillhandahåller VVS-produkter till privatpersoner och har öppet 09-17, mån-fre.

Butiken har behov av extra personal vid arbetstoppar, storhelger och ett par veckor under sommarperioden. Behov kommer även finnas spontant under veckodagarna, varför vi söker en person med flexibelt schema.

Till en början kommer du att arbeta tillsammans med butiksinnehavaren för att introduceras i arbetet. Tanken är att du sedan ska kunna stå själv i butiken.


Arbetsuppgifter

Som butiksmedarbetare kommer du att hjälpa till med det mesta som rör butiken. Du kommer att ta emot och hjälpa kunder med deras frågor. Uppackning, kassahantering och varuhämtning hos grossist är också några av arbetsuppgifterna.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Uppackning
• Kassahantering
• Kundmottagning
• Beställning


Vi söker dig som

Som är studerande med minst ett år kvar av studierna. Då inget fast schema finns ser vi att du är flexibel för varierande arbetsmängd. B-körkort och flytande svenska är krav för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet eller kunskap av butiksarbete eller VVS-produkter.

Som person är du lugn och tillmötesgående. Det är viktigt att du har en positiv attityd och har en vilja att lära dig nya arbetsuppgifter.

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Tobias Nilsson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget

Sjöbloms VVS är ett familjärt företag med fokus på kundnöjdhet. Lär mer på http://www.sjoblomsvvs.com/

Om oss

Som konsult på Professionals Nord erbjuds du självklart en marknadsmässig lön, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i din anställning oavsett om du arbetar hel eller deltid. Du kan arbeta som uthyrd konsult på specifika konsultuppdrag eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag via en direktrekrytering. Hos oss är du med och bidrar till att stärka Norrland som region! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvarorVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida:
http://www.Professionalsnordrekrytering.se

Ansökan

Referens:
201
Webbplats:
http://www.professionalsnord.se/ansok/?jaid=201
Sista ansökningsdag:
2015-10-01
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb