Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Avdelningsansvariga

Om tjänsten

Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på närmare 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden.

Hösten 2013 beräknas vårt nya varuhus öppna i Norrtälje. Inför detta söker vi nu tre Avdelningsansvariga.

Rollbeskrivning

Som Avdelningsansvarig ansvarar du antingen för avdelningarna Bil/Bilvård/MC eller Bygg/Verktyg eller Fritid/Båt/Hem/Kontor. Du ser till så att den dagliga skötseln görs på dina avdelningar, ansvarar för samordningen av aktiviteter samt ser till så att avdelningarna har ett stort säljtryck med städade och välfyllda hyllor. Ytterligare arbetsuppgifter är att skapa säsongsexponeringar, se till så att miljön på avdelningarna är säker för både medarbetare och kunder, löpande inventering, varuplock, försäljningsaktiviteter samt ser till så skyltar och hänvisningar är rätt. Du bär även ett ansvar för dina avdelningars personal och förser dem med både motivation, inspiration samt kunskap kring produkterna. Jour kvällar och helger förekommer.

 

Kvalifikationer

Du är en person som jobbat inom detaljhandeln i flera år, gärna inom en ledande befattning och trivs med ett högt arbetstempo. Vi ser att du är en driven och initiativtagande person med hög servicekompetens. Du har en fallenhet för sälj och effektiv varuplacering samt drivs av att hjälpa kunden till ett bra köp! Det är en förutsättning att du har ett flexibelt förhållningssätt för att kunna tillmötesgå eventuella nya eller tillfälliga arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du har kompetens/intresse inom några av våra produktområden och att du delar Biltemas värderingar; Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.

Vi erbjuder utmanande arbete i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter!

 

Arbetsplats/placering: Norrtälje

Anställningsform:Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning, deltid 32h/vecka

Har du frågor kring tjänsten kontakta:Beata Vaszi 010-490 15 35

Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev.

Butiksmedarbetartjänsterna till Biltema Norrtälje utannonseras i sommar.

Butikssäljare, fackhandelVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid/Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Biltema Norrtälje
Hemsida:
http://www.biltema.se

Ansökan

Webbplats:
https://biltema.easycruit.com/vacancy/application/966825/93191?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-05-24


Senaste inkomna jobb