Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Business Controller Telenor Sales

Om tjänsten

Business Controller Telenor Sales – Lönsamhetsfokus och produktivitets effektivitet

Du blir en del av: Affärsområdet Mobiles försäljnings- och distributionsavdelning Sales som har drygt 600 medarbetare. Du kommer arbeta nära de fyra kanalcheferna och deras ledningsgrupper och agerar som ett nära stöd till verksamheten i främst operationella frågor, men även de strategiska initiativen inom Online transformation.

Du sitter också med i Mobile Controllerteam som idag består av 5 controllers och rapporterar direkt till chefscontrollern på Mobile. 

Du får: Som business controller inom Sales har du ett ansvar att följa upp och mäta hur de olika kanalerna utvecklas mot bestämda mål och ramar. Ni är två controller som jobbar tillsammans med för att tvärs kanaler analysera, effektivisera och styra för att lönsamheten och produktiviteten maximeras. Du har även som controller ett governance ansvar, vilket innebär månadsrapportering, uppföljning samt forecast görs så effektivt som möjligt, där vi inom business control jobbar för att effektivisera dessa processer så att tid för analys och beslutsstöd maximeras. Positionen är fokuserad på kostnadsproduktivitet och förbättrad lönsamhet inom respektive kanal, men även mellan olika kanaler på ett så optimalt sätt som möjligt. Detta gör du både tillsammans med kanalchefer men även tillsammans med Mobile Marketing samt övriga Controllers inom Mobile. Att hela tiden kontinuerligt jobba med att ifrågasätta alla kostnader, stora som små är en naturlig del
i rollen. Dessutom kommer du tillsammans med chefen för Online channels mäta och följa upp de aktiviteter som finns inom fokusområdet Touchpoint optimization och berör initiativet Online transformation, som en del i den strategiska agendan.

Du har:

* Civilekonomexamen eller motsvarande.
* Minst 3 års erfarenhet från Business Control eller liknande.
* Erfarenhet att driva forecast, utfall och analys arbete.
* Erfarenhet av att driva igenom processförändringar/ förändringsarbete.
* Förståelse och erfarenhet av redovisning.
* God förmåga att kommunicera i tal och skrift.
* Mycket goda kunskaper i Excel.

Du är: analytisk, ifrågasättande och affärs- och lönsamhetsfokuserad samt har förmåga att arbeta effektivt med många kontaktytor. Du är noggrann, strukturerad och har hög integritet. Dessutom är du proaktiv, trygg i dig själv och kan både tänka nytt och nå resultat.

Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det. Därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Be Inspiring, Keep Promises, Be Respectful, Make it Easy.

Placeringsort: Stockholm.

Kontakt: För mer information om tjänsten kontakta Per Göransson, Business Control Mobile, 0708- 33 14 16.  Vid frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta HR Partner för Finance Nina Ersgård, nina.ersgard@telenor.com
Sök tjänsten via länken nedan. Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-03-25 

Följ oss gärna genom att bli ett fan på Facebook på "Telenor_Karriär", där du får ta del av nyheter inom bl.a. karriärutveckling hos oss.

Butikssäljare, fackhandelVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid/Tillsvidare
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Telenor Sverige AB Telenor Sverige AB
Hemsida:
http://www.telenor.se

Ansökan

Webbplats:
https://telenor.easycruit.com/vacancy/application/941335/7239?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-25


Senaste inkomna jobb