Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Butiks- och kundtjänstmedarbetare till populär sportbutik

Om tjänsten

Denna tjänst innebär en bred roll inom företaget där du främst tar emot kunder i företagets fysiska butik i Solna samt hanterar inkommande kundtjänstärenden via telefon och mail. Vidare är du behjälplig med returhantering och logistik av in- och utleveranser vid behov. Vår kund är marknadsledande och säljer nischad sportutrustning, framförallt via sina webshopar i de nordiska länderna.

Du har ett stort sportintresse och du brinner också för att erbjuda bästa möjliga service. Har du den kombinationen kommer du att trivas i denna roll. Du blir en del i ett team som bygger och utvecklar Nordens största specialist inom ett antal sporter. Företaget befinner sig i en expansionsfas med etablering i fler Europeiska länder efter sommaren och vi vill du hitta just dig som vill vara med på denna spännande resa.

Vi ser att du som söker antingen har erfarenhet som butikssäljare i en sportbutik eller från en kundtjänstavdelning.

Du tycker att bra kundservice är självklart och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Vidare trivs du omväxlande arbetsuppgifter och eget ansvar. Vi tror att du är i början av din karriär och vill komma till en arbetsgivare som låter dig utvecklas med företaget.

Vi på Rookie bemanning sköter denna rekrytering på uppdrag av en ledande återförsäljare inom sportprodukter, både via nätet och i butik. De har en fysik butik, lager och kontor i Solna. Företaget är idag drygt 10 engagerade medarbetare som har riktigt kul på jobbet och tycker sport är det roligaste som finns.

För rätt person finns alltid andra spännande arbetsuppgifter och det finns mycket nytt att lära med goda möjligheter till personlig utveckling.

Butikssäljare, fackhandelVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Arbetstider:
Måndag-torsdag, 08.45-17.45
Fredagar, 08.00-16.15
Lön:
Fast lön.

Arbetsplats

Arbetsplats:
ROOKIE BEMANNING AB

Ansökan

Referens:
Butiksmedarbetare
E-postadress:
ansokan@rookiebemanning.se
Sista ansökningsdag:
2019-05-28
Övrigt:
Vi önskar din ansökan snarast möjligt, dock senast 28/5. Urvalet sker löpande och vi tar endast emot ansökningar och frågor via mail.


Senaste inkomna jobb