Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Butikssäljare Charlottenberg

Om tjänsten

Nu so¨ker vi personal till va°ra butik i Charlottenberg. A¨r du intresserad av E-cigaretter, fo¨rsa¨ljning och kundservice kan du vara va°r na¨sta stja¨rna.
Som sa¨ljare hos oss a¨r det viktigt att du skapar goda kundrelationer och alltid stra¨var efter att ge fantastisk service och upplevelse till va°ra kunder. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni fo¨r att uppna° butikens fo¨rsa¨ljningsma°l, ha°lla en ho¨g serviceniva° och skapa en ha¨rlig sta¨mning i teamet.

En butikssäljare för oss är en framåtriktad och driven person. Gärna med lite skinn på näsan och ett glatt humör. Den skall vara noggrann och ordningsam i försäljningen såväl som i hur butiken sköts.

Har du kunskap kring produkterna så är detta meriterande men vi ser till att du får all kunskap du behöver när du sätter igång oavsett ingångsvärden.

I och med butikens placering så ser vi gärna att du har körkort och tillgång till bil då det kan förekomma oförutsedda pass som behöver fyllas.

??Vi har jobbat med tobaksfria produkter sedan 2006 då i formen utav tobaks- och nikotinfritt snus, idag är vi en utav dom ledande spelarna på marknaden när det kommer till E-cigaretter och vätskor. Vi säljer dessa produkter direkt till kund via vår e-handel samt i våra butiker som finns belägna i Borlänge, Örebro, Uppsala, Charlottenberg samt Malmö. Vi distribuerar även till andra kedjor och våra återförsäljare, så kallat instore-koncept.

Vi har en offensiv expansionsplan med högt satta mål och för att vi skall komma dit så behöver vi rätt personal!

Butikssäljare, fackhandelVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Som butikssäljare så har du tillsammans med butikschef som uppdrag att arbeta mot uppsatta mål, ta hand om butiken och utveckla kundrelationer. I och med butikens öppetider förekommer helgjobb där ob utgår.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Eurobrands Distribution AB

Ansökan

Referens:
Butikssäljare charlottenberg
E-postadress:
work@cigge.se
Sista ansökningsdag:
2018-11-01


Senaste inkomna jobb