Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Butikssäljare extra till Becksöndergaard på Arlanda

Om tjänsten

Becksöndergaard söker omgående en ny säljare till vår butik på Arlanda flygplats!

Din profil:
Du älskar att sälja och du är bra på det! Du är social, glad, känner stolthet över ditt arbete och kan identifiera dig med vårt lekfulla varumärke. Du förstår vikten av att alltid se till att butiken ser fin ut och du är resultatorienterad. Du är bra på att kommunicera och ser dig själv som en team-player. Du är tillgänglig att arbeta under alla våra öppettider 06.00-21.00 vardagar, 06.00-19.00 lördagar och 06.00-20.00 söndagar.

Dina arbetserfarenheter:
- Erfarenhet som butikssäljare eller annan relevant erfarenhet

Personliga erfarenheter:
- Intresse för sälj
- Självständig, pålitlig och flexibel
- Flytande i minst ett skandinaviskt språk samt engelska.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder ett spännande jobb i ett växande företag! Tjänsten är en visstidsanställning på 5-25h/veckan. Det finns goda möjligheter för dig att utvecklas och att få tillföra din egna personliga touch i butiken. Ett arbete på Arlanda innebär möten med människor från hela världen och ingen dag är den andra lik. Du arbetar i en miljö där det ständigt händer någonting! Vi förväntar oss att du är beredd på att ett arbete på Arlanda betyder obekväma arbetstider och ibland hektiska perioder.

Har vi fångat ditt intresse? Skicka in din ansökan så snart som möjligt med CV, personligt brev och foto. Intervjuer sker löpande!

Skicka in din ansökan till arlanda-manager@becksondergaard.com

Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta Antonia Górny på nummer: 0045 31 62 46 40


Din profil:
Du älskar att sälja och du är bra på det! Du är social, glad, känner stolthet över ditt arbete och kan identifiera dig med vårt lekfulla varumärke. Du förstår vikten av att alltid se till att butiken ser fin ut och du är resultat-orienterad. Du är bra på att kommunicera och ser dig själv som en team-player! Du är tillgänglig att arbeta under alla våra öppettider 06.00-21.00 vardagar, 06.00-19.00 lördagar och 06.00-20.00 söndagar.


Vi erbjuder:
Vi erbjuder ett spännande jobb i ett växande företag! Tjänsten är en visstidsanställning på 5-25h/veckan. Det finns goda möjligheter för dig att utvecklas och att få tillföra din egna personliga touch i butiken! Ett arbete på Arlanda innebär möten med människor från hela världen och ingen dag är den andra lik! Du arbetar i en miljö där det ständigt händer någonting! Vi förväntar oss att du är beredd på att ett arbete på Arlanda betyder obekväma arbetstider och ibland hektiska perioder.

Butikssäljare, fackhandelVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
20%-40%

Arbetsplats

Arbetsplats:
BeckSöndergaard Sverige AB

Ansökan

Referens:
arbetsansökan
E-postadress:
arlanda-manager@becksondergaard.com
Sista ansökningsdag:
2019-02-17
Övrigt:
I och med att vår butik är belägen innanför säkerhetskontrollen på terminal 5 så kommer du att genomgå en registerkontroll hos trafikverket. Detta kräver ett ostraffat register. En sådan ansökan tar ca 1 månad. Beräknad startdatum är slutet av mars/början på april.


Senaste inkomna jobb