Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Butikssäljare sökes till TV-Team Emporia Malmö

Om tjänsten

TV-Team söker nu nya säljare! Vill du vara med från starten på något nytänkande och nyskapande? Vill du ta steget in i ett nytt äventyr med nya fräscha miljöer och kollegor?

TV-Team öppnade i juni 2011 sin första butik i Stockholms största köpcenter, Skärholmens Centrum. Sedan dess har vi expanderat med ytterligare butiker i Stockholm, Uppsala, Malmö och Helsingborg och Göteborg. Idag har TV-Team en kedja som innehåller 11 st butiker.

Vi söker nya medarbetare till våra butik i Emporia Malmö, Vill ta dig an ett äkta äventyr, en ny livserfarenhet och skapa en rejäl social och personlig utveckling? Då ska du självklart bli en av oss?

TV-Team är en oberoende butikskoncept där vi hjälper kunden att välja rätt tv-utbud. Till vår hjälp har vi välkända varumärken som bl.a Canal Digital, Viasat, Boxer och Com Hem. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus.
Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer.

Du...:
- har en stor social kompetens och en förmåga att arbeta i grupp
- har en stark glädje och charm
- arbetar hårt för att nå dina mål
- är en tävlingsmänniska
- har en starkt vilja för att utvecklas både personligt och säljmässigt.
- ser dig själv som en person som tar egna initiativ.

Målsättningen är att vi gemensamt bygger en långsiktig relation där du och företaget växer och utvecklas tillsammans. Vi ser gärna att du vill göra karriär.

Lön
Fast + Rörlig med stora möjligheter att kunna påverkar din lön.

Känner du dig träffad? Tveka inte att söka redan idag!
Skicka din ansökan till ansokan_tvtsv@tv-team.se
Ange "TV-Team Emporia" som referens.

Butikssäljare, fackhandelVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
VIQ TV-TEAM AB
Hemsida:
http://viqsweden.se/

Ansökan

E-postadress:
ansokan_tvtsv@tv-team.se


Senaste inkomna jobb