Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Butikssäljare trädgård Heltid

Om tjänsten

BAUHAUS är en av Europas största varuhuskedjor för verkstad, hem & trädgård med över 200 varuhus i 17 länder. Vi expanderar kraftigt på den svenska marknaden och finns med 17 varuhus från Sundsvall i norr till Malmö i söder och en webshop för internethandel. BAUHAUS affärsidé är att vara det kompletta varuhuset för verkstad, hem och trädgård genom att erbjuda störst sortiment till lägsta pris med bästa service. Ett ledord för alla oss som arbetar på BAUHAUS är att kunden alltid står i centrum.

Detta varuhus/huvudkontoret
Är du en person som föredrar att jobba med kundservice och gillar att hela tiden ha kunden i fokus? Vill du samtidigt vara med på BAUHAUS Webshop resa till att bli Sveriges största bygg e-handel? Gillar du en föränderlig arbetsplats där du hela tiden är med och arbetar fram nya rutiner och arbetssätt? Den vi söker skall ha fokus på sälj, kundservice, är målmedveten, gillar när mycket händer och klarar av att ha många bollar i luften, vågar ta egna beslut, gillar att utvecklas och utmanas av att skapa förändringar/förbättringar. I de dagliga rutinerna ingår bland annat kundhantering via telefon, chatt och mejl. Är du den vi söker, vänta inte till sista ansökningsdagen, ansök i dag! Vår målsättning är att ha E-handelbranschens bästa kundservice. Därför ska du kunna bemöta våra kunder snabbt, effektivt och vänligt även när det är mycket att göra.

Säljare

Anställning
Vi erbjuder ett arbete där du har många människor omkring dig på en trevlig och dynamisk arbetsplats. BAUHAUS rekryterar först och främst personal internt och vi kan erbjuda rätt person utvecklings- och karriärmöjligheter både i Sverige och i andra länder. I tjänsten ingår schemalagd arbetstid på helger under varuhusets öppettider. Vi har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.


Tjänsten
Din allra viktigaste uppgift är att överträffa våra kunders förväntningar - varje dag! Du är den som med din fackkunskap om våra produkter kan hjälpa våra kunder att göra det svåra lätt. Du ska säkerställa att kunden får sina verkliga behov täckta med hjälp av din professionalism. Vi tror att du har erfarenhet inom ovanstående områden och det är en fördel om du har arbetat i större butiker i handeln. Du är utåtriktad, nyfiken och lyhörd. Du kan arbeta både självständig och i grupp. Du har en seriös inställning till ditt arbete och du får gärna ha lite tävlingsinstinkt. Du kan behålla överblicken vid stor arbetsbelastning. Det är en fördel om du har truckkort.

Butikssäljare, fackhandelVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare/Deltid
Tillsvidare/Deltid
Lön:
.

Arbetsplats

Arbetsplats:
BAUHAUS & Co KB
Hemsida:
http://www.bauhaus.se/service/lediga-jobb.html

Ansökan

Webbplats:
https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=PXKFK026203F3VBQB796G8NT7&nPostingTargetID=2936
Sista ansökningsdag:
2015-09-14
Övrigt:
Du söker tjänsten direkt från denna sida.


Senaste inkomna jobb