Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Datortekniker och säljare vid behov

Om tjänsten

Vi letar nu efter en driven person att utöka vårt team med och vara ett av våra ansikten utåt mot våra kunder.

Vi värdesätter din sociala kompetens samt att du har driv och ambition att utvecklas tillsammans med oss då vi ställer höga krav på vår servicenivå gentemot våra kunder.
Det är viktigt att du är trygg i din säljande roll hos oss, har god teknisk förståelse, pratar och förstår Svenska i tal och skrift samt gillar ett varierande jobb där arbetsuppgifterna kan variera från dag till dag.
Tjänsten kommer till stor del bestå försäljning av ny IT-utrustning i vår butik samt felsökning och reparation i vår verkstad av framför allt datorer och mobiltelefoner så erfarenhet inom något av dessa områden är meriterande. Du kan också behöva rycka in och hjälpa till med andra uppgifter, som t.ex ta emot leveranser, lagra in varor, utföra service/installationer på plats hos våra kunder mm.

Körkort för personbil är ett krav.


Är du en problemlösare som pratar kundernas språk, har lätt för att lära dig ny teknik, en klippa på att sälja och reparera datorer, mobiler och kringutrustning i IT-segmentet. Gillar du högt tempo, ta egna initiativ och varierande arbetsuppgifter. Då har vi tjänsten för dig!

Alina är sedan 1997 återförsäljare av datorprodukter och IT-lösningar. Verksamheten startade i Uppsala och för närvarande finns det butiker i Uppsala, Enköping, Norrköping, Östersund, Stockholm och Gävle samt e-handel. Företaget är inriktat på försäljning och service mot såväl konsumenter som företag.
Hos Alina bemöts du av kunnig och trevlig personal som erbjuder bästa möjliga service utifrån kundens behov. Samtliga av våra butiker har egna verkstäder där vi utför reparation av datorer, mobiler och annan kringutrustning inom IT.

Butikssäljare, fackhandelVillkor

Arbetstidvaraktighet:
Anställningen är på timmar vid behov. Schemalagda dagar förekommer.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Alina Service Östersund
Hemsida:
http://www.alina.se

Ansökan

Referens:
Behovsanställning Östersund
E-postadress:
jobb@alina.se
Sista ansökningsdag:
2019-03-30
Övrigt:
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Senaste inkomna jobb