Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Fix My Phone söker reparatörer till Stockholm!

Om tjänsten


Nu söker vi på Fix My Phone flera medarbetare till Stockholm!

Hos oss kommer du att bygga vidare på dina tidigare anskaffade färdigheter och utveckla såväl din säljförmåga som din tekniska kompetens.

Du kommer att vara Fix My Phones ansikte utåt och genom din rådgivning kommer du att tillsammans med kunden identifiera vad som behöver åtgärdas på deras mobiltelefoner eller surfplattor. Du kommer sedan att åtgärda enheten och följa upp resultatet med kunden vid avslut av ärende.

Alla nya medarbetare får genomgå en utbildning där vi lär dig reparera olika enheter, hantera kassa och service.

Hej!

På Fix My Phone får vi dagligen möjligheten att hjälpa våra kunder med deras mobiltelefoner och surfplattor när olyckan har vart framme.
Vi är ett snabbväxande företag som erbjuder snabba reparationer och lösningar på de flesta typer av problem som kan uppstå.

Då tillväxt kräver att vi hittar nya talanger att knyta till oss så söker vi nu efter ännu fler tillskott till våra butiker i Stockholm.

Är du den som finner glädje i att hjälpa folk runt omkring dig med deras teknikrelaterade problem?
Finner du dig själv ofta fundera på hur allt ser ut och fungerar efter att man avlägsnar produktens ofta väldesignade exteriör?

Då borde du definitivt skicka en ansöka till oss.

VI GER DIN MOBILTELEFON ETT MER LEKFULLT OCH LÄNGRE LIV.

Vi hjälper över 20 000 kunder varje år genom vårt sätt att arbeta: snabba, hållbara och nära dig. Förutom en kunnig expert tycker vi också att det är viktigt att du skall träffa en ödmjuk och vänlig tekniker som tar sig tid att hjälpa dig när du vänder dig till oss.
Om du bor i Göteborg, Stockholm eller omkringliggande områden och behöver laga din telefon - Tveka inte att besöka oss redan idag

Butikssäljare, fackhandelVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
80% eller mer
Lön:
Grundlön + OB samt ett intressant bonussystem där du har möjlighet att påverka din lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Fix My Phone
Hemsida:
http://www.fixmyphone.se

Ansökan

Referens:
"Stockholm"
E-postadress:
Leo.v@fixmyphone.se
Sista ansökningsdag:
2019-02-22
Övrigt:
Skicka ditt CV och en kort beskrivning om varför du är vårt nästa stjärnskott samt svara på följande frågeställning: På vilket sett tror du att du kommer att hjälpa dina kollegor att utvecklas?


Senaste inkomna jobb