Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Försäljare till Kisa

Om tjänsten

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?

Till butiken i Kisa söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är ett vikariat på 4 timmar i veckan med start cirka 1 oktober och ett halv år framåt.

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 40 procent högre, beräknar forskarna.
Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull.
Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

Om dig
Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Lilja, butikschef, på telefonnummer: 08-50330521.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast 13 september vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev. Systembolaget arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.

Butikssäljare, fackhandelVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Vikariat
Från 1/10 2015 - 31/3 2016
Lön:
Individuell lönesättnign

Arbetsplats

Arbetsplats:
Systembolaget AB Kisa
Hemsida:
http://www.systembolaget.se

Ansökan

Webbplats:
https://system.easycruit.com/vacancy/application/1484764/35010?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2015-09-13


Senaste inkomna jobb