Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Säljare New Media med inrikting på service och tilläggstjänster

Om tjänsten

Media Markt Uppsala söker en säljare till New Media med inriktning på service och tilläggstjänster
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som butikssäljare på Media Markt arbetar du på någon av våra olika säljavdelningar.  Vi har c:a 48 000 artiklar i vårt sortiment och inom varje säljavdelning har vi fullsortiment. Det innebär t.ex. att vi på TV-avdelningen har över 200 olika TV-modeller, att vi säljer kaffe- och espressomaskiner för under 100-lappen upp till närmare 50 000 kr, att vi har över 150 mp3-spelare, samt att vi självfallet har ett brett sortiment från Apple. På Media Markt arbetar vi inte med några "dummies" eller attrapper. Det innebär t.ex. att vi har riktiga digitalkameror och mobiltelefoner framme i våra hyllor, de är givetvis laddade och påslagna. Allt för att våra kunder ska kunna trycka, testa och känna på våra produkter. Det ska vara en upplevelse att handla på Media Markt. Som butikssäljare i denna roll kommer du att främst att sälja produkter på New Media tillsammans med de tjänster vi erbjuder i vår nya Power Service portfölj. Din uppgift är även att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande, samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkt hem. Tillsammans med övriga medarbetare och din Avdelningschef ser du till att avdelningen alltid håller högsta klass vad gäller ordning, prisskyltning och varuexponering.
Tjänsten är tillsvidare och på deltid, ca 80%. Tillträde är planerat till början på oktober 2015. 

Din profil
Du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln och du bör ha god produktkunskap inom det produktområde du söker dig till, alternativt att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Du är serviceminded, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar.
Är du intresserad?
Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan.
Vi vill ha din ansökan snarast möjligt dock senast 2015-09-27.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

 
Frågor och funderingar?
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta:
Mikail Cicek
cicek@mediamarkt.se
Avdelningschef New Media

Butikssäljare, fackhandelVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
varierande
tillsvidare, provanställning 6 mån
Lön:
enligt kollektivavtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Media-Saturn/Media Markt
Hemsida:
www.mediamarkt.se

Ansökan

Webbplats:
http://delta.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=100&ProjectId=192862&DepartmentId=2436&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Sista ansökningsdag:
2015-09-27


Senaste inkomna jobb