Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Skellefteå söker säljare med servicekänsla och teknikintresse!

Om tjänsten

Hej!
Ur kunders ögon innehar vi förstaplatsen i branschen när det kommer till mest kunnig och mest flexibel personal. Vi är dessutom den butikskedja som bedöms ge snabbast service enligt kunders tycke - detta tror vi helt och hållet beror på våra säljares förmåga att lösa kundens problem på bästa vis!

- Vi söker just nu en säljare på 50% (motsvarande 19,13 timmar per vecka i snitt) till vårt fantastiska team i Skellefteå!

Deltidsanställningar i denna omfattning är sällan lyckat att kombinera med oflexibla studier eftersom att arbetspassen är inplanerade under varierande tider och dagar under hela arbetsveckan. Oftast leder denna typ av tjänst till en fortsatt karriär och arbetsbana i företaget för den som så önskar.

För att passa och trivas i rollen krävs det att du är;

- Teknikintresserad! Mer än så behöver du inte - med fantastiska kollegor vid din sida och verktyg i form utav både introduktionsvecka och utbildningsportal med onlinekurser lär du dig mer och mer för var dag som går.

- Relationsbyggande! Du är genuint intresserad av försäljning och kundmötet och ser det som en spännande utmaning att varje kund ska lämna butiken med ett leende på läpparna, oavsett köp eller ej.

- Målinriktad! För oss är inte tidigare erfarenhet nödvändig - vi lägger stor vikt vid din utveckling och att du växer i rollen som säljare med dina personliga egenskaper som grund, oavsett om din ambition är att arbeta hos oss vid sidan om dina studier eller om du på sikt vill växa internt (Idag internrekryteras 70% utav alla våra ledare) ska du känna att du hos oss tagit personliga kliv framåt.

- Arbetet är förlagt till både vardagar och helger.
- Tjänsten kommer att tillsättas omgående.
- Vi behöver din ansökan senast 24/2-19.

Utöver handels kollektivavtal har vi även bonussystem, friskvårdsbidrag och vassa internutbildningar.

Jag ser fram emot att läsa din ansökan!

Adam, HR-Medarbetare

Butikssäljare, fackhandelVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:

Deltid/

Ej specificerat
Lön:
Lön enligt Handels kollektivavtal samt bonus.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kjell & Company
Hemsida:
http://www.kjell.com/

Ansökan

Webbplats:
https://www.kjell.com/se/om-oss/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=701
Sista ansökningsdag:
2019-02-24


Senaste inkomna jobb