Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sommarjobb BYGGmax Karlshamn

Om tjänsten

Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser i 63 butiker i Sverige. 22 i Norge och 8 i Finland. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande IT-effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda.

Ännu en karriärmöjlighet inom ett kraftigt expanderande BYGGmax.

Till vår butik i Karlshamn söker vi nu sommarjobbare.
Heltid har fast lön/deltid har timlön.
Sommarjobb perioden sträcker sig mellan 1/5 -30/9,lite olika från butik till butik.

Arbetsuppgifter:
Sälja högkvalitativa byggvaror till ett av marknadens bästa pris. Våra byggmaterialsäljare håller ordning och reda i lokalerna och ser till att hyllorna alltid är välfyllda. Alla medarbetare sköter alla uppgifter i butiken. Detta innebär att prismärkning, uppackning och kassatjänst hör till de dagliga rutinerna. Utöver det hjälper vi våra kunder att mäta, räkna och skriva underlag samt ge en bra serviceupplevelse.

Din profil
Vi tror att du är en person med god kommunikativ förmåga som känner sig säker i sin sociala roll. Du har en naturlig förmåga att entusiasmera och övertyga andra. Charm, personlig utstrålning och ett förhållningssätt som får andra att känna sig tillfreds är kvaliteter du har. Förmåga att agera självständigt är en viktig egenskap för att lyckas på Byggmax. Butiker med hög omsättning kräver delaktig personal med god samarbetsförmåga. Du behöver vara snabb, effektiv och lyhörd på samma gång.

Dina kunskaper
Sannolikt har du erfarenhet från byggmaterials- och/eller detaljhandelsförsäljning. Truckkort eller truckvana är meriterande. Du kan räkna och mäta obehindrat.
Intervjuer sker fortlöpande!

Butikssäljare, fackhandelVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Viss tid
Lön:
Fast

Arbetsplats

Arbetsplats:
BYGGmax Karlshamn
Hemsida:
http://www.byggmax.se

Ansökan

Referens:
Sommarjobb Karlshamn
Webbplats:
http://www.vikarien.se/?pid=1704&g=3
Sista ansökningsdag:
2013-04-20


Senaste inkomna jobb