Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sommarvikarie till butiksförsäljningen, Visby

Om tjänsten

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord.

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.

Vi söker sommarvikarie som butik och reservdelssäljare under perioden V.22-33.  Som butiks- och reservdelssäljare hos Lantmännen Maskin i Visby kommer du att sälja reservdelar och butikssortiment till både befintliga och nya kunder. Dina kunder är främst lantbruksföretag, entreprenörer och verkstäder.

Dina arbetsuppgifter  består av försäljning av reservdelar och tillbehör, dels över disk men även via vår verkstad. Du kommer även att packa upp gods till lager samt påfyllning av varor i butik.

Vi söker dig som:

Har erfarenhet eller intresse av lantbruk / entreprenad.
Har erfarenhet av försäljning.
Är en lagspelare samtidigt som du är självgående.
Är över 18 år och har körkort B, truckkort är fördel.
Har god datorvana.
Det är fördel  att du har en god teknisk kännedom om de maskiner och redskap som används inom lantbruk/entreprenad. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning och/eller erfarenhet från arbete med försäljning samt reservdelar. Tidigare erfarenhet av butiksförsäljning är meriterande. Tidvis kan det vara ett högt tempo vilket ställer krav på noggrannhet även i stressiga situationer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Placeringsort  är Visby.

För mer information  kontakta Charlotte Paijkull på +46105562213.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt , dock senast den 2019-04-01

Butikssäljare, fackhandelVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Sommarvikariat
Säsongsanställning
Lön:
Timlön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lantmännen Lantmännen Maskin
Hemsida:
http://www.lantmannenmaskin.se

Ansökan

Webbplats:
https://lantmannen.easycruit.com/vacancy/application/2240359/61244?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2019-04-01


Senaste inkomna jobb