Teknikinriktad butikssäljare - Skövde

Om tjänsten

Vadsbolås etablerades 1972 i Mariestad och sysselsätter i dagsläget 27 anställda. Med huvudkontor i Mariestad och anläggningar på ytterligare 6 orter servar vi företag, myndigheter och privatpersoner över hela Skaraborg med kompletta lösningar inom lås, låssystem, säkerhet och inbrottsskydd. Vi representerar marknadens ledande tillverkare av lås och säkerhetssystem och har aktuella behörigheter för i stort sett alla ledande fabrikat. Vi samordnar alla steg från första konsultation till offert, leverans, installation och löpande underhåll. Öppna säkerhetsbutiker ger våra kunder lokal och snabb efterservice - effektivt och säkert !

En av våra mångåriga medarbetare går i pension under året och vi söker nu en teknikinriktad butikssäljare till vår lokala verksamhet i Skövde. På Norrmalm har vi en öppen säkerhetsbutik och låsverkstad med inriktning både mot proffskunder och privatkonsumenter.

Arbetet består av rådgivning och butiksförsäljning av lås, nycklar, beslag och säkerhetsprodukter. I anslutning till butiken har vi en verkstad där vi tillverkar nycklar, monterar ihop låscylindrar och reparerar lås. I arbetet ingår även kontakt med med kunder som beställer arbeten som utförs av våra montörer.

Vi söker Dig som har butiksvana, helst från fackhandel. Vi utgår från att Du har teknisk fallenhet och inte är främmande för att lösa ett och annat tekniskt problem. I vår bransch går utvecklingen mot allt mer elektroniska och elektromekaniska lösningar varför baskunskaper inom svagström är meriterande.

Gott ordningssinne, kunna arbeta självständigt, noggrannhet samt initiativkraft är viktiga egenskaper för denna tjänst. Egen drivkraft för att kunna svara upp mot kundernas behov är viktigt för att upprätthålla en hög servicenivå. Du inser även att en positiv attityd och engagemang mot våra kunder är av stor vikt för att lyckas med arbetet.

Huvuddelen av bransch- och produktutbildning får Du internt hos oss. Gymnasieutbildning inom ekonomi/handel kombinerat med tekniskt intresse och händighet eller omvänt: teknisk utbildning på gymnasienivå samt intresse för handel och försäljning är lämpliga grunder för denna tjänst. Tillträde enligt överenskommelse.

Skriftlig ansökan sänds till vårt huvudkontor senast 2019-03-01. Ansökningarna hanteras löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Din ansökan med CV, kopior på arbetsintyg m.m. som Du önskar bifogas sändes med post till:
"Teknikinriktad butikssäljare - Skövde"
Vadsbolås Skaraborg AB
Box 180
542 22 MARIESTAD

Frågor om tjänsten kan ställas per telefon eller mejl till angivna kontaktpersoner. Arbetsförmedlingens nya tjänst för att lägga ut lediga platser på hemsidan ger inget alternativ för att ansökan ska skickas per post. Därför anges felaktigt en mejladress som mottagare av ansökan i denna annons. Om Du har ett önskemål att skicka Din ansökan per mejl bör Du kontakta oss innan den skickas in.

Butikssäljare, fackhandelVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Vadsbolås Skaraborg AB
Hemsida:
http://www.vadsbolas.se

Ansökan

Referens:
Teknikinriktad butikssäljare
E-postadress:
bo.r@vadsbo.com
Sista ansökningsdag:
2019-03-01


Senaste inkomna jobb