Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Customer Experience Manager till 3s Kundservice

Om tjänsten

3 grundades år 2000 och verkar för mobil kommunikation på kundens villkor. Vi är idag 1500 engagerade personer i ett lönsamt och säljdrivet tillväxtföretag som ägs av Hongkongbaserade Hutchison Whampoa Limited och svenska Investor AB, två resursstarka aktörer med djup branschkunskap. Varumärket 3 finns idag i ett tiotal länder världen över.

3 vågar vara annorlunda. Vi är ett snabbt växande företag som ständigt utmanar marknaden för mobil kommunikation i vår kamp för Sveriges nöjdaste kunder. Nu söker vi engagerade medarbetare som vill bli bäst på det de gör i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt satta mål.

För att ytterligare stärka vår position som operatören som kämpar för nöjdare kunder så söker vi nu en Customer Experience Manager (CEM). I rollen som CEM så kommer du ansvara för hur vi möter kunden, och kundens upplevelse i olika kanaler. Du lägger strategier kring vilka ärenden vi tar emot, samt hur och varför vi tar emot dem, över telefon, på tre.se, i sociala medier, i Mitt 3-appen, IVR/kösystem samt e-post. Rollen handlar om att förbättra och utveckla hur vi möter kunderna på rätt sätt där de behöver oss. Där ingår att identifiera och leverera self service-initiativ i linje med nya strategier. Allt det här förväntas du utveckla genom att följa marknadstrender, analysarbete och skapa lojalitetskoncept. Du kommer självklart även ansvara för implementeringsplaner.

Vi söker dig som har goda erfarenheter att driva projekt genom hela cykeln. Du får gärna ha arbetat med self service-lösningar och strategier kring kundupplevelse. Att du har erfarenhet av NPS-verktyg (Net Promoter Score), tekniker och strategier är en självklarhet. Du ska kunna leda och hantera tvärfunktionella resurser för att identifiera, definiera och leverera nya initiativ. Vi söker dig som vill förädla verksamhets- och konsumentprocesser i syfte att förbättra, eller ge förslag på hur vi kan förbättra, den övergripande upplevelsen både för kund och för medarbetare på 3. Vi ser det meriterande om du har jobbat med dessa områden inom bankvärlden eller annan bransch där man kommit långt inom digitala kanaler.

Vi ser att du är…

* analytisk med förmåga att kunna tyda och enkelt presentera dina fynd.
* strukturerad för att driva fler projekt samtidigt.
* en relationsbyggare av rang, med stor kommunikativ förmåga.
* uthållig, du uppskattar att jobba mot tydliga mål som du fullföljer.
* ansvarstagandemed förmåga att prioritera.
* en nytänkare med djärva idéer.
* en slutförare som kan ta projekt i hamn.

3 utvecklas ständigt och den här rollen är ytterligare ett viktigt steg mot att ta kundmötet till en ny nivå. Sök tjänsten idag om du vill vara en del av, och kunna påverka, 3s arbete mot att bli Sveriges bästa Kundservice.

Intervjuer kommer ske löpande då vi avser tillsätta tjänsten omgående. Vid frågor om tjänsten kontakta Fredrik Nordström på 0735-33 72 58.

Sista ansökningsdagen är 2013-05-12.

MarknadsanalytikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid, Tillsvidare
Lön:
Fast lön, Bonus

Arbetsplats

Arbetsplats:
Hi3G Access AB
Hemsida:
http://www.tre.se

Ansökan

Webbplats:
https://3se.easycruit.com/vacancy/application/970347/12087?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-05-11


Senaste inkomna jobb