Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Manager of Benefits till företag med stark internationell tillväxt

Om tjänsten

Om Bravura:

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Om kunden:

Företaget är en internationell aktör med stark tillväxt. De har utvecklat en egen IT-lösning inom HR-området som idag används av mer än 300 företagskunder. Företaget har 300 anställda och förutom huvudkontoret i Stockholm finns de i sju länder i Europa. Här arbetar drivna, ambitiösa människor som har väldigt roligt ihop.

Vi söker en Manager of Benefits som ska utveckla och anpassa företagets erbjudande och tjänster för de olika marknaderna i Europa.

Arbetsuppgifter:

Som Manager of Benefits har du ett nationellt och internationellt ansvar för Benefit Development och Benefit Supplier Operations. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att säkerställa att företaget erbjuder rätt typ av förmåner och har rätt utbud av tjänster på respektive marknad samt att kundernas krav hanteras på rätt sätt. Arbetet bygger bland annat på analys av användarbeteende på de olika marknaderna. Du analyserar transaktioner som genomförs och har en ständig dialog med dina medarbetare och andra berörda avdelningar på företaget för att säkerställa kommersiell framgång. Arbetet kommer att innebära resor främst inom Norden samt till Tyskland. Tjänsten innebär ett chefsansvar för en grupp om ca 20 personer, varav 2 direktrapporterande.

Profil:

Utbildning: Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller marknadsföring.
Erfarenhet: Du bör ha minst tre års erfarenhet från liknande roll med en kommersiell inriktning samt något års chefserfarenhet.
Övriga krav: Du har mycket goda kunskaper i Excel och det är en fördel om du har erfarenhet av något analysverktyg. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska så väl som engelska.
Meriterande: Kunskaper i tyska. Du får gärna ha arbetat på ett nytänkande företag med ett kommersiellt fokus.

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker är en analytisk person med en förståelse för kommersiella villkor. Du får gärna vara entreprenöriellt lagd eller ha erfarenhet från ett entreprenörsdrivet företag. Det är viktigt att du har en förmåga att prioritera rätt typ av innovativa idéer och en känsla för hur de kan omsättas till affärer. Du bör vara en relationsbyggande person som triggas av mötet med kunder och en inspirerande och motiverande chef.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknadsanalys, marknad, analys, förmåner, benefits, kundbeteende, consumer behaviour

MarknadsanalytikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bravura
Hemsida:
www.bravura.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.bravura.se/lediga-jobb/manager-of-benefits-till-foretag-med-stark-internationell-tillvaxt-839801/
Sista ansökningsdag:
2015-09-30


Senaste inkomna jobb