Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Social media / video advertising specialist

Om tjänsten

Har du ett brinnande intresse för digital marknadsföring?

Quisma (tidigare Outrider) har på kort tid kommit att bli en av de största aktörerna i Sverige inom performance marketing. Quisma ingår i GroupM / WPP som är världens största mediebyrånätverk med kontor i 111 länder och 179 000 anställda.
Vi sitter centralt på Birger Jarlsgatan i Stockholm och söker nu förstärkning till vårt team.

Som specialist inom social media och video annonsering and kommer du att ingå i ett team som idag består av ca 30 personer och arbeta med digital marknadsföring med fokus på sökmarknadsföring, social och video.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå i att ta fram strategier för dina kunder, sätta upp kampanjer, optimera, analysera och följa upp resultat

Rollen innebär också att förbereda och utföra presentationer för kunder vilket kräver god kommunikativ förmåga, både på svenska och engelska då många av kunderna är internationella.
Mycket av arbetet du utför innebär individuellt arbete och eget ansvar men visst arbete sker också i form av projekt i team vilket kräver god samarbetsförmåga.

Kunskaper
Erfarenhet av operativt arbete i Facebook Ads Manager och Facebook Power Editor. Har du även goda kunskaper i tredjeparts system (så som Social.com eller Upcast) är det en fördel.
Mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande är även kunskaper i
Bid management system
Javascript / HTML

Utbildningsbakgrund
Vi ser gärna att du har högskole- eller universitetsutbildning inom marknadsföring, media, statistik eller it eller har gått på Medieinstitutet eller Hyper Island.

För att passa in i rollen så har du ett analytisk tänkande, är nyfiken och intresserad av att utvecklas och alltid hålla dig uppdaterad inom det senaste inom digital marknadsföring.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med stora varumärken, tillsammans ett gäng trevliga och ytterst kunniga kollegor där det finns möjlighet att dela med sig av kunskap och komma med egna idéer och förslag för att ständigt utvecklas.

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande.

MarknadsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
QUISMA Sweden AB
Hemsida:
http://www.quisma.com/sv_SE

Ansökan

E-postadress:
jobb.se@quisma.com


Senaste inkomna jobb