Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

American Express söker marknadsassistent på 50%

Om tjänsten

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.

Om American Express
American Expresskoncernen grundades 1850 och är världens största Kort- och Reseföretag. Företaget är noterat på New Yorkbörsen och har cirka 60 000 anställda världen över. I Norden har American Express ca 1 300 medarbetare. Företaget har ett starkt varumärke inom området finansiella tjänster, betalsystem och reserelaterade tjänster. I den årliga undersökningen "Sveriges bästa arbetsplatser" rankas American Express koncernen återkommande som en av de mest attraktiva arbetsgivarna. Inom American Express koncernen finns det goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som internationellt. För mer information – läs gärna mer på www.americanexpress.se eller www.americanexpress.com.

Arbetsbeskrivning
American Express söker nu en marknadsassistent på 50%.
Du kommer att arbeta inom säljorganisationen och dess affärspartner. Du kommer ha eget ansvar för att granska brev, uppdatera webbsidor, utföra aktiviteter för affärspartner, supporta säljare, skapa nya erbjudanden, göra enklare mailutskick samt andra uppgifter som dyker upp.

Du blir anställd som konsult av Manpower och går sedan ut på uppdrag hos vår kund.

Vem är du?
För att vara en framgångsrik medarbetare på American Express är det viktigt att man gillar teamwork och eget ansvar. Som person har du även ett positivt sätt, flexibel samt noggrann.

Det är ett krav att du har relevant erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från en marknads- eller säljavdelning. Du har eget driv, har erfarenhet att driva lättare projekt samt har vana av att ha kundkontakter. Goda datakunskaper samt god engelska både muntligt och skriftligt krävs.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via vår hemsida. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta William Lindblad, 08-452 33 88.

Välkommen med din ansökan.

MarknadskoordinatorVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=877552
Sista ansökningsdag:
2013-05-24


Senaste inkomna jobb